ŽIVLJENJE >> Ljubezen in odnosi
Author:
tukinekicuden
Date:
Subject:
zaljubljen... nesrečno
Vem da nisem prvi in ne zadnji s srčnimi tegobami v tem krasnem življenju. Slučajno sem naletel na tale forum in se odločil da malo napišem o svojem "problemu", pa ne toliko zato da bi mi kdo povedal kaj naj, kaj ona misli ali kaj narobe delam, kot zato da se malo izpovem in zbistrim glavo :).
Zdaj je že več kot leto odkar sem se zaljubil v eno luštno in prijetno punco. Sprva me niti ni privlačila, sem pa jo smatral za res dobro prijateljico. A bolj kot sem jo spoznaval, dlje kot sva se družila, bolj mi je bila všeč in več sem mislil nanjo... To sem ji v nekem trenutku tudi povedal ampak nisem dobil odziva ki bi si ga želel. Najina "prijateljska" zveza je trajala še nekaj časa predno sem se zavedal da sem zaljubljen vanjo. Izvedel sem namreč da je dobila fanta kar me je zelo pretreslo. Po parih mesecih sem se odločil da bom prekinil tako zvezo. Bilo je več razlogov, eden od njih tudi ta, da sem noro zatrapan vanjo in nesrečen ker od nje ne dobivam nič več kot prijateljstva. Nekega večera sem ji povedal vse, moje občutke, dejstva in namen da se nebi več tako pogosto videvala. Ni uspelo. Njen jok je zbudil v meni željo da jo potolažem, objamem, pomirim, tako da sem preklical svojo namero... Tu moram omeniti da sva povezana tudi drugače, z ljubeznijo do plesa. Ples mi je ena življenska strast, ona pa tudi že od malega sanja o plesu. Moje plesalka je zdaj že leto in pol, od tu njen jok da ne bo pomote :).
Še vedno pleševa, še vedno mislim nanjo vsak dan, še vedno ima tipa :). Po eni strani vem da bi moral že enkrat to prekiniti, po drugi pa ni tako lahko niti ne želim zamenjati plesalke saj bolj resno trenirava že kar nekaj časa...
Morda je pa res ko pravijo da je edina prava ljubezen neuslišana ljubezen :) ker ta moja že predolgo traja hehe
No, če nič drugega bo komu zanimivo tole prebrat, če imate kake pametne ideje pa kar na dan z njimi :) Drugače je to bolj del zgodbe, saj bi za celotno rabil preveč časa in prostora za pisanje ampak bistvo sem opisal.
lp,
tukinekicuden