Pero Piše

Ljubezen in odnosi - Kaj si pa o tem mislite?

mistress - Pon 19 Apr, 2004 16:35
Naslov sporočila: Kaj si pa o tem mislite?
Tip ma stalno ¾ensko, ¾e skoraj leto ¾ivita skup(¹tudenta, itak).
Tip je obseden s seksom in raznimi variantami in česar ne dobi pr ¾enski, gre iskat kam drugam. Ampak sam tko za eno noč.
Potem pa mi nabija, da je noče prizadet...
Za vsako mi je ful krivo, ko vidim njegovo punco, k je res ne¾na deklica in če bi vedela, kaj ji model za hrbtom dela, bi verjetno (spet) morala k psihiatru...
Onaje res taka pridna, vsaka ta¹ča bi je bila vesela, dočim ma pa tip večne sanjarije o tem, kako bi po*ukal kak¹no deathmetalgirl al pa kak¹no satanistko al pa kaj takega.
Jaoooooooooooo..........
Sam se pa tle niti slučajno ne bom vtikala, ker z ¾ensko nisem nii kolegica, ¹e kot frendica bi ji z največjo muko povedala...
palèica - Pon 19 Apr, 2004 18:22
Naslov sporočila:
Ne bosta ostala skupaj. Lahko je oan še tako oh in sploh, ampak on želi še vse to+vse kar dobi pri drugi. Lahko da mu deklica za zdaj odgovarja, a ko bo našel vbse kar išče v eni osebi, se bo poslovil.
In če mene vprašaš, je prav tako. Celo življenje iščemo in prekratko živimo, da bi se ukvarjali s tem, da pa nam nekdo ne da tistega kar iščemo.
Ta deklica mu je žal samo vmesna postaja.

Pa oprosti za oster odgovor.
EnigmA - Pon 19 Apr, 2004 18:31
Naslov sporočila:
Po moje tipo še sam ne ve kaj bi rad. če se še pa sam izraža z besedami kot si se ti pa je jasno, da si ona, dobra duša, zasluži kaj boljšega od:" k bi po¤¤¤¤¤ neko DEATHMETALKO!"
mistress - Pon 19 Apr, 2004 18:40
Naslov sporočila:
Vse lepo in prav. Škoda sam punce...
Zato pa moramo ženske skup držat. K najebemo na take prasce, k nam za hrbtom sanjajo o deathmetalkah, ne da bi kaj v faco povedal!!!
-Naya- - Pon 19 Apr, 2004 19:46
Naslov sporočila:
Hm... če praviš da moramo ženske skup držat, zakaj ji potem ne poveš?
sindo - Pon 19 Apr, 2004 19:46
Naslov sporočila:
fant je se prevec zgublen in isce, skoda pa je punce ki bo prizadeta zaradi njega.
Piky - Tor 20 Apr, 2004 09:15
Naslov sporočila:
bolj dolg ko bosta skupi, bolj bo potem na koncu prizadeta!!!

in konec enkrat bo!!!

sicer pa, bolje grozn konc, kot groza brez konca. smeh
Shajtana - Tor 20 Apr, 2004 09:15
Naslov sporočila:
Kaj pa ce bi se ona oblekla v deathmetalko? Twisted Evil
Poklièunga - Tor 20 Apr, 2004 10:29
Naslov sporočila:
-Naya- Napisal/a:
Hm... če praviš da moramo ženske skup držat, zakaj ji potem ne poveš?

Neki tazga sm mel tud jz v glavi ja.

Ma ta dva zih nista za skp...čimprej naj nehata.
srèica - Sre 21 Apr, 2004 15:56
Naslov sporočila:
jaz tudi mislim da bi bilo bolje, da nehata. ker kot ste že sami rekli, čim dlje bosta skupaj, težje bo za njo. ni mi jasno zakaj še on sploh hodi z njo, če hoče imeti druge punce. verjetno niti zaljubljen ni v njo, ker za drugimi nori. najbolje je da punca to zve od njega, ker se to samo njega in nje tiče. sploh pa je vprašanje, če bo fant toliko pogumen da ji bo povedal. lahko pa se zgodi da ga kdaj zaloti kje z drugi. potem pa bo ogenj v strehi.
škoda punce.
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas