Pero Piše

Zanimivosti - Hrvaška po 1.6.2004

Bassman - Tor 18 Maj, 2004 08:54
Naslov sporočila: Hrvaška po 1.6.2004
Hrvaška je uvedla nov ukrep, ki določa, da mora vsak tujec, ki pride na hrvaško za 1 preživet dan na hrvaškem imeti vsaj 100€, s tem, da priznavajo tudi kreditne kartice in čeke, ampak s tem, da vas lahko preverijo.
palèica - Tor 18 Maj, 2004 09:02
Naslov sporočila:
Brez veze če mene vprašaš-.....
Shajtana - Tor 18 Maj, 2004 09:24
Naslov sporočila:
Jah sj a ni blo to vcasih za kerokol drzavo.
kleopatra - Tor 18 Maj, 2004 09:46
Naslov sporočila:
naj si jih nekam vtaknejo te svoje ukrepe.
Bassman - Tor 18 Maj, 2004 11:55
Naslov sporočila:
mislim, da je to bolj kot ne ukrep iz ljubosumja, ker smo v EU.
Drugo pa srčno upam, da se bo večina slovencev odločila dopustovati kje drugje, ker očitno jim slovenski denar ne diši več.
Shajtana - Tor 18 Maj, 2004 12:29
Naslov sporočila:
Mah men gre samo na zivce ker vsi govorijo toliko cez hrvate pa res nm kksne stale delajo pa to ampak vseen grejo pa vsi na dopust tja...tud letos ne bo nc drugace Admin.
nobody - Tor 18 Maj, 2004 12:29
Naslov sporočila:
Privoščil bi jim, da ostanejo sami in pozabljeni na balkanu, s takimi glupostmi vred.
Osebno v dežele ki niso gostoljubne pač ne hodim, verjetno pa se mi bo še kdo pridružil in se srečamo kje v Španiji..mogoče tud z več kot 100 euri za dan.
Anonymous - Tor 18 Maj, 2004 16:04
Naslov sporočila:
Mah, hrvati so pač hrvati, govorijo neki, nardijo pa čist neki druzga, tko da jih ni glih čist resno za jemat.
Veliko hrupa za nič.
palèica - Tor 18 Maj, 2004 16:37
Naslov sporočila:
Ma jest grem pa še zmer v Dalmacijo na dopust .....tiste eure bom pa tko al pa tko mela s sabo....
Nimam slabih izkušenj s Hrvati, prej dobre....

Itak me politika ne zanima. Povsod pa mamo dobre pa slabe ljudi. In jest tko al pa tko sam dobre poznam..))
LadyNera - Pet 21 Maj, 2004 14:57
Naslov sporočila:
Butalscina brez primere, sam to lahko recem...

Letos se mi je porodila ideja, da bi lahko obiskala Dalmacijo, ampak...kje nej jst dobim 1000 €?!?!?

LP
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas