Pokličunga Napisal/a: |
palčka...kaj pa kosmata rit in hrbet...a to ni sexy?
|
ankh Napisal/a: |
men je pa tale zajčica najbl gut, čeprou ma črne oči, kar sicer ne maram:
http://carmella.webcindario.com/page_01.htm
sicer je vse v photoshopu polepšan, sam vseen. če bi se ob tako srnico zahakljal na cesti, bi pozabil na vse svoje kreposti in omejitve.
ob predpostavljanju zdrave mere nesramne ženske fiziologije se višinomer meni priljubljenega dekleta nahaja nekje med 170 in 190 centimetri, tehtnica pa odvisno od višine med 50 in 70 kg. brunetka, črnolaska, svetlih oči, blede polti. |
cherry Napisal/a: |
poslus bejbo, poklick... kaj ce b mene ozenu???
rudece lase do ramen :shock: lih pofarbala sm si jih v nedeljo... drgac mam pa take barve k tele frcafele na slikah... ej pa do ramen jih mam... uzen meeeeeeeeeeee :kss
oky ma.... nimam te mere... sm majhn krumper proti telim... ampak vsejen me uzen a prou
ammmm joske... no... ce ti kaksna kosarkaska zoga slucajn lih ne pase lepo v dlan... bodo tud lih taprave zate... se prav me bos uzenu ane ane
kr zment se pejt na obcino a prou |
Shajtana Napisal/a: |
Poklicunga kok ti nenatanco beres: Mity je napisu avtohtona ljubljanska sorta ti si prsu pa do Indije. |
poznam cca. ducat res lepih ljudi. vezani ali ne, vedno so skurbani. hvala ku¤¤¤¤¤, da sem nesimetričen, in da dobim fu¤¤¤¤ enkrat na let. |
mity Napisal/a: |
Hmmm...men majo indijke prevec "dolge" obraze, pa prevec "frjolcaste" ustnice... Govorim bolj o kakem rahlo ,rahlo ciganskem genetskem ozadju npr... |
ankh Napisal/a: | poznam cca. ducat res lepih ljudi. vezani ali ne, vedno so skurbani. hvala ku¤¤¤¤¤, da sem nesimetričen, in da dobim fu¤¤¤¤ enkrat na let. |
Veš kaj ... jz nism pa prov nč skurban! |
Ker pač ni vse v videzu!
Samo za po¤¤¤¤¤ je videz dost,sam za kj več pa pač ne.za ženst pa sploh ne...za to je treba par let "skupnga lajfa" pa tko... |
jagoda...zakaj pa ti mene kle opisuješ,ko omejaš,kaj je sexy? ;o)
ankh...nimam mobilla,tko da ne morm it...
cherry...pa bi hotla met tipa,ki je revn k crkvena miš in zato nikol ne dobi fu¤¤¤¤ in zaradi tega posledično niti nima izkušenj,da bi lahko eno žensko primerno zadovoljil? |
To lahko popraviš zdj edino še,če si podobna kaki od unih,ki sem jih pokazal v topicu "Idealn partner..." |
loh sm jst, k sm glih mojga bratca poroču pred slabimi 14 dnevi... |
trenutek resnosti in čutnosti. čerikino srce je s smrtjo njene mame ostalo v sloveniji. kdo bi ga lahko negoval bolje od slovenskega fanta? |
Ah...pa glih sm počas začel razmišlat o ponudbi,zdj si jo pa umaknkla....ah. |
joj! samo prosim, ne ženskam, ki so meni všeč, las strišt. največji fetiš so dolgi temni lasje. |
quentin Napisal/a: |
če govorimo o videzu, ma, zgolj o videzu, je idealna partnerka tale punca: |
Admin Napisal/a: |
quentin Napisal/a: | če govorimo o videzu, ma, zgolj o videzu, je idealna partnerka tale punca: |
dobra piška, ni kej, kdo pa je to?? |
Mislm...a ti je res ona NAJ al kaj?
No ja...vsake oči majo svojga malarja. |
quentin Napisal/a: |
Izmed domačih (znanih gospodičn), pa ne smem napisat, da me ne bi kakšen pristaš nasprotne opcije-oponent po tikvi |
saj nam lahko poveš katera od sester je. daphne? ankh Napisal/a: |
quentin Napisal/a: | Izmed domačih (znanih gospodičn), pa ne smem napisat, da me ne bi kakšen pristaš nasprotne opcije-oponent po tikvi | saj nam lahko poveš katera od sester je. daphne? |
pokličunga, to sem kar tako napisal. lahko bi napisal tudi crystal steel, ki je višja, ali pa asia carerra, ki je najboljša f¤¤¤¤¤. |