-Naya- Napisal/a: |
ALI: "Mislim, da prava ženska lahko ukroti moškega, če je on noče izgubiti. Kaj pa mu drugega preostane?!?" |
Ali se divji moški kdaj umirijo?
"V življenju še tako norega in neukrotljivega človeka pride čas, ko ga zgrabi, da se ustali..." "Vsak se lahko spremeni - ne smeš ga v to siliti, kajti potem je zelo verjetno, da spet zaide na stare poti..." "Mislim, da prava ženska lahko ukroti moškega, če je on noče izgubiti. Kaj pa mu drugega preostane?!?" |
Ali se divji moški kdaj umirijo?
"V življenju še tako norega in neukrotljivega človeka pride čas, ko ga zgrabi, da se ustali..." "Večina porednih fantov privlači lepe in pametne punce. Zakaj bi se torej spreminjali, če pa imajo okoli sebe privlačne in inteligentne ženske?" "Nekateri moški se ne morejo spremeniti, žal pa je ponavadi tako, da so ti najboljši ljubimci in ti z njimi ni nikoli dolgčas..." "Enkrat igralec, vedno igralec..." |
EnigmA Napisal/a: |
Ženske? Ja, one se...če ne prej pa takrat ko jim začne ura tiktakat. Recimo. |
Anonymous Napisal/a: |
Moje so: ali naj ga sprejme takega kot je, ali pa naj si najde drugega, drugačnega! To sprašujem: Verjamete da je možno da se taki tipi spremenijo ali se po večini samo potuhnejo za določen čas, potem je pa spet vse po starem? |
Citat: |
In obstajajo tudi divje ženske.... se one kdaj spremenijo??? |
če pa kr iz lufta neki rečem; mislim da se spremenijo, ampak so po moje sam izjeme. Ženske? Ja, one se...če ne prej pa takrat ko jim začne ura tiktakat. Recimo. |
Naya- Napisal: Ali se divji moški kdaj umirijo? "V življenju še tako norega in neukrotljivega človeka pride čas, ko ga zgrabi, da se ustali..." "Vsak se lahko spremeni - ne smeš ga v to siliti, kajti potem je zelo verjetno, da spet zaide na stare poti..." "Mislim, da prava ženska lahko ukroti moškega, če je on noče izgubiti. Kaj pa mu drugega preostane?!?" To mislijo naivne ženske, ko poskušajo uloviti in prikleniti nase razne je¤¤¤če, frajerje, nastavljače in ostale tipe, ki podirajo ženske za zabavo. jeb¤¤¤¤, neumnost pač boli. |
Stvar je samo ta, da moraš vedeti, kaj hočeš v življenju in s kom hočeš biti. |
Ja,to misliš,ne veš.Sej neki si želiš in lahko se zgodi,da ko to dobiš,vidiš da to ni to... |
devičnik Napisal/a: |
No, in spet sem dosegel kar sem hotel in se trudil. Sicer tri mesece, ampak, dobil kar hotel. |
Shajtana Napisal/a: |
Predvidevam da je tisto kar je dobil devicnik povezano s temo Prijateljstvo po... |