Pero Piše

Računalništvo, Audio in TV - GSM

Bassman - Pet 18 Jun, 2004 15:02
Naslov sporočila: GSM
Zanima me, koliko v resnici uporabljate fotoaparat na GSMju in pa email, seveda tisti, ki to imate na GSMju.
Ali je vse to bolj modna muha!

Gledal sem tole novo akcijo od mobitela.
Pa sta mi zanimiv 2 modela NOKIA 6610i
in pa SIEMENS CX65

Za nokie je značilno, da so dobri telefoni, čeprav ma na mobisuxu oceno komi 4.1

Simens so pa totaln jajc od telefona, vsaj bli so u večini, zato ne vem, kako je s tem, ker na mobisux še ni ocene!

Ma kdo kej izkušenj glede tega!
EnigmA - Sob 19 Jun, 2004 11:18
Naslov sporočila:
Men je čist dovolj, da lahko kličem in sms-je pošiljam. Pa kakšno igrco zašpilam, če mi je tečno.
palèica - Sob 19 Jun, 2004 15:32
Naslov sporočila:
Ma ja , sej pr men je tko kt pr Enigmi...ne rabim več kot pa koga poklicat in napisat sms.
In men siemens kr všeč....lep je, lih dost velik in lih tko lovi kt nokia.
Mam pa S45.
Poklièunga - Ned 20 Jun, 2004 19:06
Naslov sporočila:
No jz mam pa obično Nokio 3330 ki nima nobenga dodatnga sranja like foto,pa FM pa ne vem kaj še vse...sej ne rabm.

Foto na mobiju je praktično itaq neuporabn,ker so res porazne slike...
Anonymous - Ned 20 Jun, 2004 22:16
Naslov sporočila:
Pa sej se ne gre za to, da bi mel mobija s fotko zato, da nadomesti fotoaparat, sam včasih je pa kaka situacija, ko nimaš fotoaparata s sabo in mimogrede šklocneš zadevo tko mal za štos.
herc - Pon 21 Jun, 2004 07:20
Naslov sporočila:
Meni je bolj važno da imam GPRS pa EMAIL kot pa FOTO.
A je kak ki ima gor še višinomer...
palèica - Pon 21 Jun, 2004 07:23
Naslov sporočila:
Tam gor itakl baje ni tok pomembno več, da maš fon ....
Anonymous - Pon 21 Jun, 2004 08:03
Naslov sporočila:
Palči eni ga v višinah rabjo za druge namene. T ko kt je Herc umenu, da ve kok visok je pršu z biciklom, da se ne izgubi, ane Herc.
herc - Pon 21 Jun, 2004 08:04
Naslov sporočila:
Tko je jagoda, trenutno nism v oblakih Laughing
Bassman - Sre 23 Jun, 2004 13:46
Naslov sporočila:
po pregledu obeh sm se odloču za Siemens, čeprav mi je to najslabša firma za mobitele, ampak bomo vidl, mogoče so se poboljšali.
EnigmA - Ned 27 Jun, 2004 11:02
Naslov sporočila:
Siemens je kul. Vsi u familiji jih imamo in delajo ko šus. Pa še lepi so Laughing
dr.Agan - Ned 27 Jun, 2004 16:08
Naslov sporočila:
Nekak me vse te fensi zadevščine na mobitelih pustijo povsem hladnega, oz. bolje rečeno: če se igračkam s kšnim takim telefonom se mi vse te reči zdijo sicer imenitne, ampak se mi še zmeri ne zdi vredno dati 20k sit, da bi ga imel, če trenutni telefon še vedno deluje. In zato imam še vedno prvega mujota in sicer prazgodovinskega Siemesa c35i, ki nikakor noče crknit. Doma imamo še enega povsem enakega, ki tudi dela brezhibno, tako da so moje izkušnje s Siemensi izključno pozitivne.
EnigmA - Pon 28 Jun, 2004 10:35
Naslov sporočila:
Sam na Siemens-ih se rade včasih kakšne napake naredijo. Na primer, ti javi Napaka na Sim kartici, tko da moraš cel telefon ugasnit in ga še enkrat prižgati...no, to je edina caka, ki jo jaz poznam.
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas