Pero Piše

Ljubezen in odnosi - Ko se konča...

-Naya- - Sre 23 Jun, 2004 18:24
Naslov sporočila: Ko se konča...
... kaj storite s stvarmi ki so ostale od bivših ljubezni?
Strgate, zmečete v koš, vrnete, shranite...? pomežik

Ali je odvisno od zaključka zveze ali ne?
EnigmA - Sre 23 Jun, 2004 20:39
Naslov sporočila:
Odvisno. če si pride ponj, potem vrnem. če pa je stvar koliko toliko za kaj, pa uporabljam. Laughing
palèica - čet 24 Jun, 2004 06:16
Naslov sporočila:
Nazadnje sem počakala kak mesec, če bo prišel iskat...potem pa je vse romalo v najbližji kontejner ...obleke, BA izpiski...njegove osebne stvari.
Bassman - čet 24 Jun, 2004 06:34
Naslov sporočila:
Ja ne vem, ali misliš stvari, ki mi jih je podarila ali stvari, ki jih je pozabila pr men?
Shajtana - čet 24 Jun, 2004 07:24
Naslov sporočila:
Jaz sm itaq sucker za te spomine pa to.Ampak ne pretiravam..ene par stvari mam v eni skatli k je spravlena v postlnem predalu in to je to. nasmeh
mity - čet 24 Jun, 2004 07:25
Naslov sporočila:
Ce oseba pri meni zgubi vrednost koz clovek, potem vrzem stran....sicer spravim oz. uporabljam...
-Naya- - čet 24 Jun, 2004 07:30
Naslov sporočila:
Admin - oboje pomežik
Poklièunga - čet 24 Jun, 2004 07:36
Naslov sporočila:
Jz vedno kako malenkost pospravim,shranim,ker z vsako deklco sem se imel vsak parkrat lepo in čeprav je na konc recimo izpadla pr¤¤¤¤¤ ali kot je mity napisu (zgubila vrednost kot človek),sem se takrat imel lepo z njo in to so lepi spomini.Večino stvari pa pač zdemoliram.
Ponavadi je to kar obdržim kaka slikca al kj.
mity - čet 24 Jun, 2004 07:40
Naslov sporočila:
hmmm....ce je zgubila vrednost kot clovek, potem se postavi pod vprasaj tudi vrednost in iskrenost tistih lepih trenutkov..in zato: buuuurrrnnnnn!!!!! Smile
Bassman - čet 24 Jun, 2004 07:44
Naslov sporočila:
ma tist stvari, k sem jih dobu in so mi uporabne jih obdržim.
Stvari, ki so njene, pa jih je pozabila, ji sporočim naj pride iskat, če ne pride ji rečem še 1x, da če ne bo prišla, bodo šle v smeti, pol pa kakor hoče!
Piky - Pet 02 Jul, 2004 17:17
Naslov sporočila:
šparam vse, neglede na vse.

he he
Shajtana - Pon 05 Jul, 2004 07:25
Naslov sporočila:
Jaz bi dala vse na svrtu da bi se dal spomine izklopit..a ne bi blo fajn..nobenih flashov ob kksnem komadu itd.,prtisnes na gumb in konc.
sapramish - Pon 05 Jul, 2004 08:25
Naslov sporočila:
ja... pa da se sanje blokirajo... ne pa da se ti sanja d se je bivsi porocu in bi se vsen rad spal s tabo... smeh kr neki... drgacp a stvari... kake karte od kina ipd. sparam,sej ne d jih gledam, ampak sej veste misi majo gnezda podlozena tud s papirjem
ankh - Pon 05 Jul, 2004 11:20
Naslov sporočila:
stvari kljub majhnemu stanovanju, v katerem živim reven tridesetletnik, shranim. nostalgija do minulih ljubezni pa bo v meni živela do smrti. o njej pišem v sonetih in povestih, kjer se erotika prepleta z naravo. tudi držanje predmeta minule ljubezni v rokah je lahko navdih.
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas