-Naya- Napisal/a: |
Ste romantični?
Kaj za vas pomeni romantika? Kakšna dejanja, kakšne besede...?
Se spomnite kakšnega romantičnega dogodka ki ste ga priredili komu, ali ga je kdo drug vam? |
Godfather Napisal/a: |
-Naya- Napisal/a: | Ste romantični?
Kaj za vas pomeni romantika? Kakšna dejanja, kakšne besede...?
Se spomnite kakšnega romantičnega dogodka ki ste ga priredili komu, ali ga je kdo drug vam? |
Romantika mi pomeni to, da ljubljeni osebi na nek poseben način pokažeš, da jo imaš rad. Ni nujno da je neki velikega in dragega, važno da je iz srca ter da nekaj pomeni. To so torej lahko tiste vsakdanje malenkosti, s katerimi osebi, ki jo imaš rad pokažeš, kaj ti pomeni ter da je ljubljena... |
Zlobko Napisal/a: |
Romantika?
Ah, brez veze, sama izguba časa. |
-> eh se en k blefira...svoji nevesti pa zihr vsak vecer pesmce poje pa vecerjo kuha..pa hrbet ji drgne pa svecke kur pa tko naprej... :c8l:
lucka Napisal/a: |
Ampak daleč najbolj romantično je pa ( vsaj meni) da se zjutraj zbudim, zunaj dežuje, ob meni pa spi moj ljubljeni moški, ki še vedno diši po nočnem sexu in dolgem ljubljenju ter se stisnem v njegov topel objem, ga začnem nežno božat in narahlo poljubljat...in ko se predrami mu zaželim : dobro jutro ljubezen moja :loveit:
Kako čudoviti znajo biti tisti prvi jutranji še napol zaspani nežni z ljubeznijo prepredeni nasmehi naših ljubljenih. :heart: |
Zlobko Napisal/a: |
Najbolj romantičen stavek ki sem ga kdajkoli izrekel se glasi :
" EJ!, bejba!, te bom tolk po¤¤¤¤¤, da ti bo voda u mehurju zavrela!" |
Citat: |
O, ja, če je nekdo po horoskopu škorpijon in obenem še zmaj, kaj drugega kot prijazen sploh ne more bit evil
Da o romantiki niti ne govorimo! |
lucka Napisal/a: |
Mislim da je vsak, ki naleti na sebi kompatibilno osebo in se zaljubi da vidi kako trava raste romantična oseba, pa če še tako trdi da v njem ni kančka romantika. |