Pohvale, pripombe in pritožbe - Pocasnost in razpotegnjenost LadyNera - Pet 05 Nov, 2004 22:29 Naslov sporočila: Pocasnost in razpotegnjenost
Hej!
Meni se zadnje case forum FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL dolgo casa, prevec casa nalaga, pocasen je. Prva stran (navigacija plosce) Pa se ful razpotegnjena cez 3/4 ekrana, tako da se mi spodaj pojavijo drsniki.
A imam jaz napako v nastavitvah, al je napaka na forumu? Ostale strani mi delajo normalno.
LP Bassman - Sob 06 Nov, 2004 00:20 Naslov sporočila:
kadar se ti stran razpotegne, daj reload strani, pa se ti potem naloži tko kot mora biti.
če deluje počasi je to najverjetneje zato, ker uporabljaš internet explorer.
Jst imam doma modem linijo, prek telefona, pa zadeva deluje dokaj normalno. Poklièunga - Sob 06 Nov, 2004 02:39 Naslov sporočila:
Jah men se zdi a to,da se uporablja IE dokaj logično,glede na to,da je to defaul internetni navigator,torej to nebi smel delovati počasi zaradi tega! Shajtana - Pon 08 Nov, 2004 14:15 Naslov sporočila:
Tud men se vcas razpotegne stran..grrr to prov zivcira ja..drgac mi pa kolkr tolk hitr dela. Bassman - Pon 08 Nov, 2004 14:40 Naslov sporočila:
ja ko vidiš, da se razpotegne, daj reload, pa bo ok. LadyNera - Pet 19 Nov, 2004 22:47 Naslov sporočila:
Ma nimam IE vec, ampak FireFoxa. No sej zdaj je malo boljse, ne zeza vec.
Se nekaj bi predlagala Bossman...uni gumbki na vrhu...za forum, chat, privatna sporocila etc...so za moje pojme ful majhni. Vsaj kar s etice foruma, bi mogel biti malo vecji gumbek, da bi se ga ne iskalo s povecevalnim steklom in da bi ga nov uporabnik dobil tako, mislim....da bi mu takoj padel v oci.