Članki - Fredy Miler Anonymous - Pon 03 Jan, 2005 19:14 Naslov sporočila: Fredy Miler
Za nekatere bog, za druge višek bizarnosti, za tretje blefer, za nekatere pa najbolj iskrena oseba na slovenskih odrih – Fredy Miler.
Skoraj ni Slovenca, ki ne bi slišal za novega zvezdnika na slovenskem glasbenem nebu, Fredyja Milerja. V sredini oddaji E+ je vzhajajoča zvezda spregovorila o svojem novem življenju, o zavisti Slovencev in o pripetijah na koncertih, kjer se bojda zbirajo celo oboževalci metala.
Zatrdil je, da mu slava ni stopila v glavo in da je še vedno takšen, kot je bil – preprost fant s Koroške. Fredy se na svojo novo vlogo še ni čisto navadil, zato direndajaj okoli sebe ne razume. Oboževalk, ki mu sledijo na vsakem koraku, ima na kupe in te njegove avtograme najraje zbirajo na svojih prsih. Fredy jim seveda ustreže, nato pa vse pikantne detajle sporoči svoji življenjski sopotnici, ki sanja le njega.
palèica - Pon 03 Jan, 2005 19:17 Naslov sporočila: http://typo3.cuk.nu/warez/fredi_miller_-_vedno_si_sanjala_njega.mpgEAGLE-1 - Pon 03 Jan, 2005 19:32 Naslov sporočila:
Hecen je tale Fredy...ampak moram reči da je odličen pokazatelj oz refleks vsem načičkanam babnicam in raznim poženstvenim metroseksualcem na naši ovčarski glasbeni sceni, ki ne znajo drugega kot poneumljat že tako neumno rajo. Razni VIPi, game over/co, niso prav nič boljši od tegale Fredyja, morda se malce bolj svetijo in imajo bolj fancy imidž. Fredy pa je oče dveh otrok ki se je pač lotil, probal...in zgleda mu uspeva. čeprav več ali manj zaradi njegovega bizarnega imidža, pa vendar....jaz mu želim da vsaj mal $$ potegne iz vsega tega.
G palèica - Pon 03 Jan, 2005 19:43 Naslov sporočila:
Dons je sam važn kakega menagerja imaš ...in kako te prodaja ....that's it.
Mi je pa tale kekec definitivno sramota za slo glasbeno sceno. lucka - Pon 03 Jan, 2005 19:54 Naslov sporočila:
he he tale Fredy je res kr neki, Me je firbec matral (sej kdaj me pa ne ) pa sem si potegnala z neta njegov cd. Mh no ja, ga bo treba sprobat enkrat ko bom mal v rožcah EAGLE-1 - Pon 03 Jan, 2005 19:58 Naslov sporočila:
palčica Napisal/a:
Mi je pa tale kekec definitivno sramota za slo glasbeno sceno.
Da ne bo pomote, slo glasbena scena je že sama sebi v sramoto,sicer so redke svetle izjeme oz jih je kr nekaj...vsaj polovica pa ni vredna počenega groša. Da ne bo pomote, sam Fredya ne jemljem kot vrhunsko glasbeno doživetje, temveč kot čisto zabavo in smeh...kar se verjetno on tudi zaveda (pač, njegova ''formula'')
G Anonymous - Pon 03 Jan, 2005 20:32 Naslov sporočila:
Meni se zdi najboj vrhunska njegova CELA enjojna obru.
Jan Plestenjak jo e tud včasih imel, zdaj sem pa slišala, da jo je kozmetičarka razpolovila na sredini, da ga nebi kdo s Fredyjem primerjal, ker Jan je pa kao ful fensy. Anonymous - Tor 04 Jan, 2005 00:10 Naslov sporočila:
FREDY JE CAR!!! Shajtana - Tor 04 Jan, 2005 07:57 Naslov sporočila:
Fredy je prov legenda...upam da ni tok naiven kt deluje pa da bo kej potegnu iz tega.Sm vcer gledala pr 24ur da mu je zdj Smode zaplenu ta komad in da nej bi bil on lastnik itd. Mislm smeh. palèica - Tor 04 Jan, 2005 08:02 Naslov sporočila:
On je po mojem mnenju ful naiven in ga bojo tko al tko nategnili....po domače rečeno.
Sploh ker vem kaj se dogaja v glasbenih vodah. Shajtana - Tor 04 Jan, 2005 08:04 Naslov sporočila:
Ja no sj men tud bl tko deluje..ampak upam da ga ne bojo k mu prov prvoscim vse skp pa ceprov mi je smesn in vse. No ja sj zdj ma managerja lucka - Tor 04 Jan, 2005 08:16 Naslov sporočila:
Kaj mu nuca maneger, ko je pa lahka najslabši od vseh, pa mu ravno on največ pokrade in ga najbolj okol prnese. Shajtana - Tor 04 Jan, 2005 08:47 Naslov sporočila:
Lucka sj to je bl blo tko ironicno misljen. palèica - Tor 04 Jan, 2005 11:46 Naslov sporočila: http://24ur.com/naslovnica/popin/20050103_2050717.php?Rxn=30lucka - Tor 04 Jan, 2005 13:44 Naslov sporočila:
No vidte, sej SO GA ŽE nategnal .
Pa da je žena po njegovem nareku pisala pismo
PA kaj je nepismen, al mu je žena še služabnica po vrhu. palèica - Tor 04 Jan, 2005 13:47 Naslov sporočila:
Hmmmmm....če ga je kdo kdaj poslušal, morda kak njegov intervju, potem verjetno ve, da ni daleč od Lučkinih besed.
Takih ljudi je definitivno škoda, ker so preveč naivni, marsikdo pa si bo ravno zaradi tega in predvsem zaradi nas, ki v bistvu vse to podpiramo in se zraven nasmihamo, se delamo norca iz tega, napolnil denarnico. Anonymous - Tor 04 Jan, 2005 19:50 Naslov sporočila:
Ja palči res je,.. sam škoda k denarnica ni moja. :evil palèica - čet 06 Jan, 2005 11:40 Naslov sporočila:
Hmmmm, tole sem prebrala na Kupidu ...spodaj pa je podpisana Lina ....in v bistvu, če dobro razmislim, se kar strinjam z njo :
jest sem mal pred novim letom končno vidla interjvju na ekstra z njim
u bistvu je bivši knap iz slovenj gradca, ki se je za svojo dušo začel ukvarjati z glasbo... ne sekira se komu muzka sede, njemu sede... ne dela zadeve iz komercialnih razlogov ampak za svoj vesele
tip pač nima 17 stilistov ker ga ne briga če so njegove naravne obrvi komu všeč al pa ne
ma družino in prjatle ki ga podpirajo in to je njegov svet
jest ga občudujem, njegova muzka mi pa ni glih višek kvalitete, občudujem ga zato, k gre prek vseh podjebavanj in zasmehovanj, ker je svež veter, folk začut da je to nekaj kar dela zase in vsi tisti ki so ujeti v okvir norm sodobne mentalitete, vsi tisti ki imajo u glavi : joj ziher folku ne bo všeč, brez veze delam budalo iz sebe, itak me bojo zasmehovali...tega ne bodo nikol razumeli
njemu je vseen če nima glasu in posluha, komur ni všeč lahko ugasne radio al pa zamenja postajo je reku
jest pojem zase, neki sem naredu, delil sem to z vami, pokazu sem vam, me veseli da vam je všeč, če pa vam ni, nič hudga, jest bom še vedno pel zase...
in to me spomne na tisto zgodbo z rdečim klobukom...ne bom jo zdej razlagala, sej je bla celo nekje na tem forumu napisana, kdor jo je razumel in se mu je vtisnila u srce bo vedel o čem govorim
težko je v današnjih cajtih zbrat dovolj poguma, si na glavo poveznit rdeči klobuček in se it ven zabavat brez da se prej pogledaš u ogledalo, fredi je to naredu, svaka mu čast
ko bo izdal cd ga bom kupla, v podporo njemu, v znak da občudujem njegov korak, čeprav mi muzka ni nevem kako všeč
ker če bo kdo kupu cd, bo vedel, evo folk me posluša, so osebe ki me podpirajo...
mam kolega, ki še vedno kupuje original cd-je čeprav lahko muzko dawnloada zastonj, čeprav si lahk cd sposodi in ga kupira, pravi: s tem ko cd kupim podprem izvajalce, tako finančno kot moralno, imajo sredstva in veselje da nadaljujejo...zato sem pripravljen dat za tist plošček tistih par jurju... a ni to lep način razmišljanja, ne pa da samo grabimo in čakamo kje bomo kej zastonj dubl
sej fredi bi lahk najel stilista, ki bi ga upicanili u stilu sebastjana po modi, lahk bi u svojo muzko dodal mal hip hop bita, lahk bi svoj glas elektronsko obdelal in naredu komercialno uspešnico, komad niti ni tko slab, še večja sranja ratajo uspešnice...ampak to ne bi bil več on... s svojo muzko u stilu 80-h izraža sebe in to kaj je NJEMU všeč...kapirate?
pravjo fredi je car... ne fredi ni car, ma pa jajca, stopit iz strahu sodobne družbe, iz povprečja zjebane mentalitete "to je prav in kul, to pa je zanič"
sama že eno leto sedim doma in ogledujem rdeč klobuk na polici...zbiram pogum da ga poveznem na glavo in grem...
že dva meseca ga držim u roki in kljubujem ucepljenim strahovom u glavi "to ni v skladu z večino"
in medtem ko gledam ovce okol sebe, sedim u kotu, preplašena, z razprtimi krili, gola ker sem slekla kožo ovce, s sklonjeno glavo nabiram pogum da končno poletim....s fredijem in njemu podobnimi ....
si vi upate z njim?
Kapo dol za njeno razmišljanje lucka - čet 06 Jan, 2005 11:46 Naslov sporočila:
Pap to se pa strinjam,sam ne vem al ma res jajca al je pa tolk kmeta..ampak če se prodaja..
Sam po moje se tolk prodaja zato, ker je neki novga, svežga na naši sceni, ker se mi zdi a je folk v teh časih že kr mal naveličan raznih Sebaastjanov in njemu podobnih upedenanih pevcev.
Ker to kar prikazuje ta Fredi je realen svet s katerim se lahka večinoma slovencev poistoveti, najde nekaj sebe v njem in jim je blizu .
Ni kej dobra ideologija,, kolko časa bo pa uspešna bomo pa vidli. Shajtana - čet 06 Jan, 2005 13:52 Naslov sporočila:
Morm rect da se tud jaz strinjam z njenim nacinom razmisljanja. lucka - čet 10 Mar, 2005 10:55 Naslov sporočila:
Še ena fotka Fredija Zlobko - čet 10 Mar, 2005 14:35 Naslov sporočila:
kje jo pa vidš? Al je res ni, al si morm pa špegle kupt. Poklièunga - čet 10 Mar, 2005 14:37 Naslov sporočila:
Jz jo tud ne vidm...sam evo,sej s(m)o že vsi pozabil na ta zaklad slovenske glasbene scene. lucka - Tor 15 Nov, 2005 02:11 Naslov sporočila:
NO glede na to da bo kmalu eno leto naokoli kar nas je napadla Fredymanija in njegova nepozabna Vedno si sanjala njega, me prav zanima kam je sedaj izginil in kaj sanja sedaj? Shajtana - Tor 15 Nov, 2005 11:31 Naslov sporočila:
Ampak jaz se zmer pravim da je Freddy model. Anonymous - Tor 15 Nov, 2005 11:36 Naslov sporočila:
če se ne motim, je bil nazadnje javno viden v Baru, kot član velestrokovne žirije, ki je izbirala zmagovalca Barovizije - pijanih karaok. lucka - Tor 15 Nov, 2005 12:40 Naslov sporočila:
JA to že ja viden na eni taki trapariji kot je Bar, ampak kaj pa njegova muzika in njegovi koncerti? To se mi pa zdi da je zdej kr nekam vse potihnilo.
čeprav ko sem ga enkrat gledala na TV paprika je imel potem to svojo pesem VEdno si....popravljeno in je pel tako kot bi se moglo ...in je bla pesem čisti dolgčas. Ker sam je pravil da ker ni bil navajen pet v javnosti, ga je odneslo in je pel tako kot je pela množica, to se pravi da je fušal, tako kot je fušala množica in mogoče je samo zaradi tega ta pesem bila tak fenomen. Ker ko je on to v studiju pel ob kitari je bila pesem še bolj grozna kot pa iz časov njegovega začetka. senior - Tor 15 Nov, 2005 13:28 Naslov sporočila:
Fredijevih 5 minut je že poteklo, kdo bo naslednji...?