Zanimivosti - ledena doba CHEETAH - Pet 07 Jan, 2005 17:53 Naslov sporočila: ledena doba
Verjamete da bo čez nekaj let spet ledena doba???? lucka - Pet 07 Jan, 2005 18:19 Naslov sporočila:
Ne draga moja v roku parih let definitivno ne. Je pa mogoče da bo v roku ....
Baje na vsakih 10.000 let.
Zdej pa računej, čeprav se mi zdi da glede na to kako naša ljuba zemljica nori mogoče malček prej. Bassman - Pet 07 Jan, 2005 19:14 Naslov sporočila:
Naši zemlji grozi še prej segrevanje šele potem ledena doba, razen, če bo trčil kakšen komet na zemljo! garfield - Pet 07 Jan, 2005 22:42 Naslov sporočila:
Glede na to, da se dela z zemljo, kot sv¤¤¤¤¤ z mehom ni čudnega, da se je naša preljuba zemljica začela upirati. Samo malo naokoli se ozrimo in videli bomo, kaj vse gre v zrak in v zemljo. čudi pa me, da največje svetovne pujske, ki jih narava že tako ali tako tepe (tornadi itn...) ne sreča pamet. Sicer pa so itak največji nasprotniki Kyotskega protokola. Mislim, da naša generacija še ne bo tako hudo trpela. Smilijo pa se mi naši nasledniki. Ledena doba je tako samo še vprašanje časa. S svojimi dejanji pa se ji samo še hitreje približujemo. Po tem koliko gorja se ji je naredilo si bo v ledeni dobi sigurno odpočila in nabrala novih moči, da bo postala nov dom za nove pujske. ali ??? CHEETAH - Ned 09 Jan, 2005 12:50 Naslov sporočila:
Jaz pa ne vem kaj naj rečem. Pravijo, da se ozonska luknja veča in da se led topi, kak pa bo pol ledena doba???? lucka - Ned 09 Jan, 2005 14:01 Naslov sporočila:
to bi pa lahka ti bejbika pr biologiji vprašala, zna prit iz tega zanimiva debata ven. Godfather - Ned 09 Jan, 2005 14:14 Naslov sporočila:
CHEETAH Napisal/a:
Jaz pa ne vem kaj naj rečem. Pravijo, da se ozonska luknja veča in da se led topi, kak pa bo pol ledena doba????
Poglej si The day after tomorrow So kr lepo prikazal kaj se lahko zgodi Poklièunga - Ned 09 Jan, 2005 15:46 Naslov sporočila:
Day after tomorrow,al pa po drugi strani The COre film. Oboje sta naravni katastrofi v kontra izvedbi. Nekje svet zmrzne,nekje mu pa grozi ognjena doba.
V glavnem...če se led stopi bo prej "vesoljni potop",kot pa ledena doba a ne. CHEETAH - čet 13 Jan, 2005 15:21 Naslov sporočila:
Sem gledla The day after tomorrow. TYGER - Pet 14 Jan, 2005 17:53 Naslov sporočila:
Najprej se bo vse stopilo, na to čez nekaj tisoč, tisoč let se bo vse strdilo. Kar se tiče nas ljudi.
Ogrožamo sebe in živali.
Sicer bomo pa v prihodnosti najbrž itak Zemljo že tolk uničli, pa bomo dovolj razviti, da bomo šli živet na kak drug planet.