Film/TV/Glasba/Literatura - Anti muzika Bassman - Tor 18 Jan, 2005 14:05 Naslov sporočila: Anti muzika
Kaj nardiš, če naprimer maš totalno drugačen okus glede muske, kot pa oseba s katero deliš pisarno.
Naprimer, da ti gre celo na živce taka muska, k jo posluša tvoj sodelavec! Shajtana - Tor 18 Jan, 2005 14:07 Naslov sporočila:
Nic lazjega...slusalke palèica - Tor 18 Jan, 2005 14:11 Naslov sporočila:
Se strinjam s Shajtano Bassman - Tor 18 Jan, 2005 14:43 Naslov sporočila:
Shajtana Napisal/a:
Nic lazjega...slusalke
kaj pa če niso dovoljene! Shajtana - Tor 18 Jan, 2005 14:56 Naslov sporočila:
Zakaj pa ne bi ble?
Al pa sklepas s sodelavcem kompromise pa mata en mejhn radio na eni radijski postaji in je to to. Ne tvoje ne moje pa je. lucka - Tor 18 Jan, 2005 14:57 Naslov sporočila:
Obstajajo čepki za ušesa, niso ravno "apetitlih" za videt, pomagajo pa.
SAm se zna nardit, da pol tud šefa ne čuješ
Kaj pa če se pogovoriš s sodelavcem?' Ne pomaga nič??
Vsak dan eno na gobček pa bo hitr nehal
HVala bogu da pr nas tega ni...sam tečn folk Kak češ pa tega ugasnit?? Poklièunga - Tor 18 Jan, 2005 16:41 Naslov sporočila:
Potem pa se enostavno zmenita,da pač poslušata RADIO in kar pač tam vrtijo oba poslušata.
lučka...če maš tečne sodelavke jim zrihtaj je¤¤¤ča,al pa vsak kak dobr vibrator,saj itaq vsi vemo,da nepofukana ženska je tečna ženska! lucka - Tor 18 Jan, 2005 17:12 Naslov sporočila:
Kaj pa če maš opravka s tečnimi svojci od pacientov.
To je ponavad problem SVOJCI :cowboy :norc Poklièunga - Tor 18 Jan, 2005 17:16 Naslov sporočila:
Jah jaz se takim pač umaknem. Ko pridejo na obisk jih pozdravim in HOP,sem že zaprt v svoji sobi.
Na obiske pa h takim ne hodim in je zadeva rešena. lucka - Tor 18 Jan, 2005 17:25 Naslov sporočila:
Pokličunga Napisal/a:
Jah jaz se takim pač umaknem. Ko pridejo na obisk jih pozdravim in HOP,sem že zaprt v svoji sobi.
Na obiske pa h takim ne hodim in je zadeva rešena.
A misliš da se da v bolnici to tudi narest???.
Me prav zanima kak bi reagiru, če bi pršu nekej vprašat med.sestro , pa bi ti namesto nasmeška in strpnosti spizdila nekam ??? palèica - Tor 18 Jan, 2005 18:47 Naslov sporočila:
Hm ....si kr mislim kdo bi zmagal, če bi se pr nas prepriral zarad glasbe v pisarni. Sploh ni dvoma. Poklièunga - čet 20 Jan, 2005 12:52 Naslov sporočila:
lučka,jz sm pač napisu,kako jaz naredim,ko pridejo h nam na obisk kaki naši sorodniki.
Kar si pa ti opisala, je pa pač taka služba,da je to pač tisto nujno zlo. lucka - čet 20 Jan, 2005 14:07 Naslov sporočila:
Kaj pa če si v službi pokličunga..pa da ti nekdo nabija muzko..ki je ti ne preneseš..kaj pa pol ??? accord - Sre 09 Feb, 2005 14:27 Naslov sporočila:
kompromis al pa pištola:) Bassman - Tor 22 Mar, 2005 08:51 Naslov sporočila:
Komad OdJenifer Lopez, bi morali prepovedat, tok Anoying komad, da popizdiš Nannna - Tor 22 Mar, 2005 08:59 Naslov sporočila:
Pa ti začni nabijati kakšno tako musko, ki je tvoj sodelavc ne mara. Bo kmalu ugotovil, da je bolje biti v tišini. Bassman - Tor 22 Mar, 2005 12:48 Naslov sporočila:
sej to nima veze zdele z sodelavcem, pač pa z Anoying musko od Lopezeve, ki jo sučejo po radiu, TV, itd. Zlobko - Tor 22 Mar, 2005 13:01 Naslov sporočila:
Ja una debelorita lopezka je res anoying. sicer pa so eni čist ubrisani nanjo.
Bass...tut men je anoying. lucka - Tor 22 Mar, 2005 13:05 Naslov sporočila:
Hm če bi bla pa na vseh 4 pred vama, vama pa verjetno ne bi bla anoying sapramish - Tor 22 Mar, 2005 13:51 Naslov sporočila:
men je jennifer lopez tud utterly annoying ne prenesem zenscine... Zlobko - Tor 22 Mar, 2005 15:05 Naslov sporočila:
Kaj na vseh 4. baba ma grdo rit, sploh ne vem kaj vidjo na njej.
O petju pa raj ne bom rzpravljal, ker itak ne zna pet.