Računalništvo, Audio in TV - Raztegovanje CD-ja lucka - čet 03 Feb, 2005 10:48 Naslov sporočila: Raztegovanje CD-ja
Hmmmm...imam en problemček...
Moj pekač zazna kot 800 MB, 90 min samo TDK jeve Cd-je.... vse ostale firme zazna kot 703 MB...., tudi 100 min. CD zazna kot 703 MB.
Nastavitve v pekaču so urejene...
In potem mi v računalniški trgovini rečejo da je treba verjetno CD-je raztegnit.
Kako hudiča se raztegne CD :shock: ?? Bassman - čet 03 Feb, 2005 10:50 Naslov sporočila:
če uporabljaš NERO, imaš v nastavitvah overburn in tam nastaviš na več minutni CD, potem bo mogoče šlo.
Drgač pa kupiš DVD pekač je itak samo 15 jurjev.
tam maš ša 4500 Mb lucka - čet 03 Feb, 2005 10:53 Naslov sporočila:
Pa sej mam nastavljeno na overburn...na 110 min... Pa ne gre
Očitno je to s temi CD-ji zavajanje kupcev...
Itak sam 15 čukov??? To je zame velik... HOčm usposobit to preklemano pečko. Bassman - čet 03 Feb, 2005 10:56 Naslov sporočila:
ja pol pa ne bo šlo, če maš tam naštimano, pa ti jih ne zazna.
probi z kakim updatom firmware od pečke lucka - čet 03 Feb, 2005 11:04 Naslov sporočila:
Pečka je stara 2 meseca...je bla v paketu z kompom...Zakaj pol prodajajo tako škart robo???
Poleg tega je problem dobit TDK-jeve CD-je Celo Lj morm ponavad okol obrnit...da pridem do par CD-jev
Sam zakaj mi pol zazna TDK ostale pa ne ?? V čem so ti tolk drugačni...to pol pomen da nis pečko nč narobe, ker drgač tudi TDK-jevih ne bi zaznala...
Kak za vraga se raztegne CD?? Sm prvič čula da se to naredi. Shajtana - čet 03 Feb, 2005 11:24 Naslov sporočila:
No to tud jaz prvic slism..ampak enmu kolegu tud sam dolocene cd-je zazna..ostale pa recmo nardi na 10% pol pa napise error pa je vse skp fuc..sam on ma ful staro pecko. Bassman - čet 03 Feb, 2005 11:29 Naslov sporočila:
Ne vem, to bi moral videt, tkole ne gre.
po moje so mislili raztegnit na način kot sem ti že napisal. lucka - čet 03 Feb, 2005 11:43 Naslov sporočila:
Hmmm...ne vem, ko sem pa prodajalcu tam vse potožla o moji pečki...
Sm mu rekla da mi pečka ne dela...pa je revež najprej pomislu na nekej drugega :rdec: Bassman - čet 03 Feb, 2005 11:45 Naslov sporočila:
Ja kako si mu pa rekla, ali si reklpa pe....ka ali pi...ka?
lucka - čet 03 Feb, 2005 11:55 Naslov sporočila:
Sm rekla Peečka...je bil naglas na ee..sam itak pol tuki v Lj to pol mal po svoje zastopjo ...kdo bi jih razumel...sam je bil pa tist tipček tolk prikupno zmeden od začetka
Si predstavljate da pride do vas ena bejba in vam reče : Mmmm jst mam pa en majčken problemček...peečka mi ne dela..a mi lahka kej pomagate Shajtana - čet 03 Feb, 2005 12:10 Naslov sporočila:
Ja verjamem da se je zmedu pol se sploh ker jim gre sam ena stvar po glavi...no in ti je postimu peecko mislm pecko lucka - čet 03 Feb, 2005 12:30 Naslov sporočila:
Po tehtnem premisleku je ugotovu...da bi blo treba CD nategnit oz. raztegnit...se je pol popravu...
Mogoče je mel pa kak drug CD pa peečko v mislih :shock: :nvem
Sm za isti problem frenda vprašala..in mu opisala svoj doživljaj v trgovinci...pa se je skor poscal od smeha
A noben nima problemov z pečkami??
A se more to res sam men dogajat Shajtana - čet 03 Feb, 2005 12:33 Naslov sporočila:
Kaj pa ce bi sla v drugo trgovino pa bi rekla da ti pekac za cd-je ne dela al pa kksn tak izraz ker drgac ti prodajalci itaq ne morjo svetovat k jim kri butne dol pol pa mozgani trpijo..pa se do nesporazumov ne bi prihajalo kaj je treba v bistvu nategnit in raztegnit in tko Godfather - čet 03 Feb, 2005 12:51 Naslov sporočila: http://www.nero.com/en/Tutorials_Burning_ROM_5_Create_a_data_CD_prev.html
No pa se še najde kak pameten tehnično usmerjen srček tuki gor Bassman - čet 03 Feb, 2005 13:11 Naslov sporočila:
ja mislim, da če ne bo zadeva delala, da greš v štacuno in da ti to zrihtajo, sej je v garanciji.