Admin Napisal/a: |
Koliko časa potrebujete za pozabo bivše ljubezni? |
Admin Napisal/a: |
Koliko časa potrebujete za pozabo bivše ljubezni? |
Prvo ljubezen sem pozabljala kr kakšne pol leta...al pa več.Druga ljubezen ....mislim pozabljanje.....je šlo kr hitr skoz,še najhitreje je šla v pozabo tretja ljubezen,par dni,za tako hitro pozabljanje je poskrbela četrta ljubezen,ki traja zdaj že tri leta in je res prava,strastna in čista. pikoxo Napisal/a: |
Točno tako. če jo srečaš že enkrat na mesec je pol že težje. Kaj šele da jo videvaš pogosteje. |
pikoxo Napisal/a: |
Ja npr. Zato je bolje da v službi nimaš razmerja s sodelavkami. čeprav si bi zaželel kakšno dobro, he he |
pikoxo Napisal/a: |
No odvisno zaradi česa se konča razmerje in koliko časa je trajalo. Npr. jst bivše videt več ne morem kako naj bi pole pomislu na njo. Še dobro da sva iz različnih koncev Slovenije. Še zdej ne vem zakaj sem sploh bil z njo. |
Madonca,jest svojga taprvega tud ne morem več videt.Še dobr,da ga srečam(srečevala sem ga in to na sodišču)....sej zdej ga pa več ne srečujem.No,ko sva se po dolgem času srečala(na sodišču),mi je šlo na bruhanje.Bruha se mi že ob sami misli nanj.Včasih pomislim nanj,ker je on pač oče mojega otroka.Skratka,vsi moji bivši so pozabljeni.Že tri leta je" v igri" moj zdajšnji.Upam,da mi ga ne bo treba pozabiti. pikoxo Napisal/a: |
Ja na takega tipa je potrebno takoj pozabit. Samo že tebi gre na bruhanje ko pomisliš nanj. Kaj pa tvoj otrok. Zdej je odvisno kolk je star. Ampak se mi zdi da bo on še najbolj trpel zaradi... |
Glej,ti bom povedala takole:midva z očetom mojega otroka nisva bila poročena.Otrok je star 10 let,njegov oče je šel,ko je bil otrok star dva meseca in pol.Sin ga pozna samo iz slik in nima nobene želje po njem.Moj fant je sinu kot oče.