-Naya- Napisal/a: |
Sama priznam da se bojim ljubezni. Se mi zdi da čim starejši si, težje spustiš nekoga blizu sebe. Ker imaš pač toliko več slabih izkušenj za sabo. Vsaka od njih ti pusti sled, ki se je ne da izbrisati in ko pride nekdo nov, se čisto podzavestno zapremo...
Ne vem... mogoče je mlajšim lažje? |
ankh Napisal/a: |
rok-11, nisi napisal še temne plati svoje selektivnosti. ta pa je v tem, da boš z leti vedno težje našel pravo partnerko zase. izkušnje govorijo, pa čeprav sem še mladiæ goliæ proti tebi.
prav tako ljudje, ki, podobno kot naya, obupujejo nad nasprotnim spolom, nikoli ne iščejo težav v sebi. vedno znova dvignejo preprogo in pometajo. govorim iz lastnih izkušenj. ko sem ugotovil, da je nekaj narobe z menoj, so se ženske, ki so vstopale v moje življenje, prav tako spremenile in postale bolj užitne. is what you are that you get. |
jagoda Napisal/a: |
Ja ljudje smo res čudni....vse to vemo, pa vseeno reagiramo tako v situaciji, da naredimo distanco, ki povzroči rador čudovite veze.....kaj nam dela strah hudiča!!! |
Citat: |
Ja ljudje smo res čudni....vse to vemo, pa vseeno reagiramo tako v situaciji, da naredimo distanco, ki povzroči rador čudovite veze.....kaj nam dela strah hudiča!!! |
Kaj pa če imaš v sebi strahove, ki posledično vpljivajo na čljubezenska čustva, ki naj bi jih delil, pa se jin ne zavedamo, jih ne priznamo, ker je tako lažje? |
Sam me seveda caka se dost dela |
senior Napisal/a: |
Citat: | Sam me seveda caka se dost dela |
Glede na tvojo mladost, ni panike.....!! |
Iluzija Napisal/a: |
Meni se zdi, da je ves problem teh odnosov v tem, da se premalo pogovarjamo med seboj. Raje pestujemo v sebi strah, kot da bi se odkrito pogovorili Kup ljudi poznam, ki so šli narazen samo zato, ker si partnerju niso upali česa priznati (pa čeprav je šlo za malenkost) in je bil strah močnejši od ljubezni |