Dnevne novice - Trajnika "za vse namene" ne bo ve? Admin. - Pon 16 Maj, 2005 04:45 Naslov sporočila: Trajnika "za vse namene" ne bo ve?
V zadnjem letu se je pri nas zelo pove?al obseg ban?nih kreditov, ki jih na prodajnih mestih ponujajo ponudniki blaga in storitev v sodelovanju z razli?nimi bankami. Brezobrestno kreditiranje preko trajnikov na ban?nih ra?unih dr?avljanov je postalo tako mno?i?no, da nih?e ve? nima pregleda, kako zadol?eni so prebivalci Slovenije nasploh...
Izvor: Ve?er Ve?er - dnevne novicesapramish - Pon 16 Maj, 2005 08:56 Naslov sporočila:
am trajnik kot placevanje racunov se vedno ostaja. sm zvedla iz prve roke Rok-11 - Pon 16 Maj, 2005 11:19 Naslov sporočila:
Glede na to, da zagovarjam stališče, da je najceneje tisto kar plačaš takoj in ne najemam nikakršnih kreditov (tudi plačil ne obroke ne) - se me tole sploh ne dotika... Shajtana - Pon 16 Maj, 2005 12:41 Naslov sporočila:
No sicer jaz tega ne uporabljam..ampak me je pa neki zmotilo v celem clanku..ta BanKredit bo zdj od 40k naprej...prej si mel pa lohk recmo trajnik na 3 obroke po 10k..kar seveda tle pomen vecje obresti in banka vec zasluzi..simple as that... sapramish - Pon 16 Maj, 2005 12:46 Naslov sporočila:
menda tole velja za podjetnike in navadne posameznike... mi je mat razlozila, pa sm mal pozabla :rdec: vazn d se men racun se vedno na trajnik placuje... se mi ne da v banko