Dnevne novice - Jutri se za?ne Festival Lent Admin. - čet 23 Jun, 2005 05:45 Naslov sporočila: Jutri se za?ne Festival Lent
?e od jutri bo Maribor dobra dva tedna ?ivahnej?i. Pri?enja se namre? ?e 13. Festival Lent, na katerem organizatorji pri?akujejo pol milijona obiskovalcev. Od 24. junija do 9. julija se bo zvrstilo ve? kot 400 koncertov, gledali?kih, opernih predstav ter drugih kulturnih dogodkov, manjkalo pa ne bo ?portnih aktivnosti...
Izvor: Ve?er Ve?er - dnevne noviceEnigmA - čet 23 Jun, 2005 09:43 Naslov sporočila:
Joj, za nas mariborčane je to že totalna štala. Vsako leto eno in isto....še dobr, da me ne bo v tem času na štajerskem. senior - čet 23 Jun, 2005 10:00 Naslov sporočila:
Citat:
oj, za nas mariborčane je to že totalna štala. Vsako leto eno in isto....še dobr, da me ne bo v tem času na štajerskem.
A ne nastopajo tu tudi svetovne zvezde, spomnim se, da je celo pokojni Ray Charles imel koncert. Anonymous - čet 23 Jun, 2005 10:31 Naslov sporočila:
Ja, sam teh 'zvezd' je vsako leto manj
No, jaz bom vseeno šla tudi letos na Lent. Seveda si ogledat kako predstavo ali nastop, ne pa na lepinjo, burek ali na čevapčiče. senior - čet 23 Jun, 2005 10:37 Naslov sporočila:
Kdo od svetovnih zvezd je letos na Lentu, če sploh ?? Anonymous - čet 23 Jun, 2005 10:39 Naslov sporočila: http://lent.slovenija.net/
Najboljše da si tukaj pogledaš senior - čet 23 Jun, 2005 10:55 Naslov sporočila:
O, ja nekaj bi se našlo, tako na glasbenem, kot tudi gledališkem programu...hvala !!