Fenia Napisal/a: |
Nepopolno zastavljeno vprašanje. |
Pokličunga Napisal/a: |
dobil in poslal............................................... |
KillerCat Napisal/a: |
Pa kdo je sploh hotel it na bled, anyway! |
Všeč mu je, če sem otročja |
Mi je pa na teniško žogico narisal srček (no ja bil je bolj kot ena hruška) in napisal I love U. Pa še to bolj zaradi športne motivacije kot kaj drugega. |
Citat: |
KillerCat Napisal/a: › Izberi ›‹ Razširi
Všeč mu je, če sem otročja
Mogoče je pa prikriti pedofil? Doh |
No, sam en primer za v premislek... Obstjajo ljudje, vešči pisanja, ki so na služenju vojaškega roka kar precej zaslužili s pisanjem ljubezenskih pisem, ki so jih njihovi kolegi pošiljali svojim puncam oziroma večim od njih... Pa ne, to ni vic. |
EnigmA Napisal/a: |
Danes pa....ja, ni več tega poleg vseh teh multimedijev, ampak kdo pravi, da nima enakega efekta. :flowerman: |
. Brez vse nepotrebne patetike s trganjem in zažiganjem papirja. |
lucka Napisal/a: |
KillerCat Napisal/a: | . Brez vse nepotrebne patetike s trganjem in zažiganjem papirja. |
PA še nič se ne more vžgat...samo potem tudi ni možnosti da bi spoznal kakega sexi firemana Edino kar se ti lahko naredi je to, da se ti sesuje comp |
lucka Napisal/a: | KillerCat Napisal/a: | . Brez vse nepotrebne patetike s trganjem in zažiganjem papirja. |
PA še nič se ne more vžgat...samo potem tudi ni možnosti da bi spoznal kakega sexi firemana Edino kar se ti lahko naredi je to, da se ti sesuje comp |
Lahko pa potem spoznaš kakega sexi računalničarja. Kaj pa to? :
Menda ja ne boš rekla, da so sami asocialni očalniki in naočniki med njimi. Sploh pa taki fantki obvladajo desetprstno tipkanje v nulo in ti lahko takoj zafialjo mailbox z 'ljubezenskimi pismi'. |
Shajtana Napisal/a: |
Uh ja mi smo mel v firmi enga k je bil prekleto sexy..mislm nazalost je bil samo zacasno tle..hehe pol je pa moral pr men neki pod mizo lest..ja to je bil razgled in pol : |
[Lahko pa potem spoznaš kakega sexi računalničarja. Kaj pa to? :
Menda ja ne boš rekla, da so sami asocialni očalniki in naočniki med njimi. |
mr. quick finger ima svoje številne romantične prednosti. |