| Fenia Napisal/a:		 | 	
		  | Nepopolno zastavljeno vprašanje.		 | 	
 	  | Pokličunga Napisal/a:		 | 	
		  | dobil in poslal...............................................		 | 	
 	  | KillerCat Napisal/a:		 | 	
		  | Pa kdo je sploh hotel it na bled, anyway!		 | 	
		  | Všeč mu je, če sem otročja		 | 	
		  | Mi je pa na teniško žogico narisal srček (no ja bil je bolj kot ena hruška) in napisal I love U. Pa še to bolj zaradi športne motivacije kot kaj drugega. 		 | 	
 	  | Citat:		 | 	
		  KillerCat Napisal/a: › Izberi ›‹ Razširi

Všeč mu je, če sem otročja

Mogoče je pa prikriti pedofil? Doh 		 | 	
		  | No, sam en primer za v premislek... Obstjajo ljudje, vešči pisanja, ki so na služenju vojaškega roka kar precej zaslužili s pisanjem ljubezenskih pisem, ki so jih njihovi kolegi pošiljali svojim puncam oziroma večim od njih... Pa ne, to ni vic.		 | 	
 	  | EnigmA Napisal/a:		 | 	

Danes pa....ja, ni več tega poleg vseh teh multimedijev, ampak kdo pravi, da nima enakega efekta. :flowerman:		 | 	
		  . Brez vse nepotrebne patetike s trganjem in zažiganjem papirja.  		 | 	
 	  | lucka Napisal/a:		 | 	
		   	  | KillerCat Napisal/a:		 | 	 		  . Brez vse nepotrebne patetike s trganjem in zažiganjem papirja.  		 | 	  

PA še nič se ne more vžgat...samo potem tudi ni možnosti da bi spoznal kakega sexi firemana   Edino kar se ti lahko naredi je to, da se ti sesuje comp  		 | 	
		   	  | lucka Napisal/a:		 | 	 		   	  | KillerCat Napisal/a:		 | 	 		  . Brez vse nepotrebne patetike s trganjem in zažiganjem papirja.  		 | 	  

PA še nič se ne more vžgat...samo potem tudi ni možnosti da bi spoznal kakega sexi firemana   Edino kar se ti lahko naredi je to, da se ti sesuje comp  		 | 	  

Lahko pa potem spoznaš kakega sexi računalničarja. Kaj pa to?  : 

Menda ja ne boš rekla, da so sami asocialni očalniki in naočniki med njimi. Sploh pa taki fantki obvladajo desetprstno tipkanje  v nulo in ti lahko takoj zafialjo mailbox z 'ljubezenskimi pismi'.  		 | 	
 	  | Shajtana Napisal/a:		 | 	

Uh ja mi smo mel v firmi enga k je bil prekleto sexy..mislm nazalost je bil samo zacasno tle..hehe pol je pa moral pr men neki pod mizo lest..ja to je bil razgled in pol      :		 | 	
		  [Lahko pa potem spoznaš kakega sexi računalničarja. Kaj pa to?  : 

Menda ja ne boš rekla, da so sami asocialni očalniki in naočniki med njimi. 		 | 	
		  mr. quick finger ima svoje številne romantične prednosti.  		 |