Dnevne novice - Prevozila na tleh ležečega pešca Admin. - Pet 21 Okt, 2005 04:45 Naslov sporočila: Prevozila na tleh ležečega pešca
Na glavni cesti v Dobovcu pri Rogaški Slatini se je v sredo v prometni nesreči huje poškodoval 53-letni pešec iz Rogaške Slatine. 48-letna voznica se je s svojim avtom peljala iz Svetega Roka proti Rogaški Slatini. Ko je vozila po ravnem delu vozišča, je v neposredni bližini gostišča zagledala na tleh ležečega pešca...
Izvor: Večer Večer - dnevne noviceSmooth - Pet 21 Okt, 2005 15:52 Naslov sporočila:
Nic nenavadnega....zenske za volanom... lucka - Pet 21 Okt, 2005 16:49 Naslov sporočila:
Smooth Operator Napisal/a:
Nic nenavadnega....zenske za volanom...
:besen :besen :besen
Aja? Ko pa dedci vsi pijani ležite tam za cesto, ko da ste v postelji je pa kr ok. Poklièunga - Pet 21 Okt, 2005 23:34 Naslov sporočila:
lucka -> Ko jaz ves pijan ležim tam za cesto,ko da sem v postelji nobenega ne ogrožam oz. poškodujem s tem in nobenemu nič ne naredim,ko me pa ti, ženska za volanom povoziš mi pa povzočiš veliko ... uporabi domišlijo...torej? lucka - Pet 21 Okt, 2005 23:42 Naslov sporočila:
Ma klinc kako škodo kej, en pijanc manj na svetu in ena družina lahko bolj svobodno zadiha, ko ni več tiranske pijavke ki bi delala kraval sredi noči in ves denar zapila v gostilni.
Sploh pa Pokličk...tebe bi verjetn prej videl ležat za cesto izžetega od sexa kot pa od alkota Poklièunga - Pet 21 Okt, 2005 23:46 Naslov sporočila:
in to napiše ona po tem,ko je že lep čas odprta tema v mojo čast oz. v čast mojega NEsexanja...damn...