lucka Napisal/a: |
Hja no če poenostavimo, ona nima fanta ali tipa ali partnerja ali ne vem kaj ..ona ima preprosto občasnega f¤¤¤ frenda |
lucka Napisal/a: |
Ah to do novega leta sploh ni dobra ideja, ker s tem ko ti postaviš nek rok, ga kasneje sam o prestavljaš in prestavljaš.
če se do sedaj ni spremenil sam od sebe se tudi sedaj pod prisilo ne bo. Lahko da bo samo igral neko določeno maškarado nekaj časa, da bo delke pozabilo na tegobe, potem pa spet počasi in neopazno nazaj na isto stanje. |
jacqueline Napisal/a: |
hvala za nasvete in mnenja, prijateljica se bo odločila, da ga pusti. če do novga leta ne spremeni obnašanja in razmišlanja do nje in njunega razmerja |
da pa vam povem, kaj se ji je nardilo dans, je šla k njemu, pa jo je ded vprašu, če je kupila nove kavbojke, ona jih pa nos že najmanj 2 meseca in ko si jih je kupila je opazu, pol zgleda da pozabu oz. je ni nč gledu ali karkoli
mislim žalostno |
Citat: |
m mel punco z dolgimi lasmi nekako do lopatic na hrbtu. In 1X uleti deklca h men in se neki postavla pa tko,pa mi ni blo jasn kaj se tm nastavla,pa gledam kaj je noga na njej in nism popolnoma nič opazil. Sm jo celo prečekiru in NIč. Jah lase si je skrajšala. Prej je mela 55cm dolge,potem pa "samo" 50cm. Pač si jih je dala poravnat. Pa kako u pi¤¤¤¤¤ naj bi to upazu,sj je mela popolnoma isto frizuro kot vedno. Ampak ne,ona je mogla bit užaljena,da nism opazu,da ima novo frizuro al ne vem kaj. DAMN!
Kaj to pol pomen,da je itaq nikol sploh ne pogledam ornk,ampak sam tok,da vem,da je tm al kaj? A to pomen,da je nimam rad? |
Rabim en nasvet od vas, ki ne poznate moje kolegice in boste še najbolj vedeli, na dano situacijo, svetovat!
Mam kolegico, ki ima totalno nezanimivega fanta, ni zaljubljena v njega, nimata otrok, ne živita skupaj,.... Vedno mi jamra, da sexata nč kaj ne, on se zanjo ne zanima preveč, ima kolege, računalnik, mamo, psa, ona pa je utopična, da se bo spremenu in da bo poskušal postavit njo na prvo mesto! Ve, da jo ne vara ali pa kaj takega, le človek brez čustev je! Ona si ni tako predstavljala zveze, pa vendar je ne prekine, ker NE MORE BITI SAMA! Rakla sem ji, ga pa pusti in mi je odgovorila, da NE MORE BITI SAMA! jaz pa pojma nimam kaj naj ji svetujem! Ona je že rahlo depresivna zarad tega! Velikokrat je že poskušala, da bi izboljšala razmerje, se pogovorila, pa vendar njen fant nima preveč posluha za to! Vedn reče, da je tak ko je in se ne bo spreminjal! Ko njemu ni bilo kaj všeč pri njej se je vedno prilagodila njemu, vendar kolegica ni copata, ampak je upoštevala njegove želje! On se njej ni nikoli prilagodil, pozabil je na njene želje! Po moje ima totalno depresivno zvezo, njemu je vse ok, njej pa nič, povedala mu je tudi, da je nesrečna zravn njega, pa ji je odgovoril, da pa tk nesrečna že ne more biti, kaj ji pa manjka! On na sebi ne vidi kakšne napake, je popoln, sam je tako rekel! Kriza Kaj naj kolegica naredi, svetujte, js ji bom pa pokazala vaše odgovore! |