Pero Piše

Dnevne novice - Tudi o Jankovièevi razrešitvi?

Admin. - Sob 12 Nov, 2005 05:45
Naslov sporočila: Tudi o Jankovièevi razrešitvi?
V zadnji uri včerajšnjega trgovanja na Ljubljanski borzi je bilo prodanih za 7,6 odstotka delnic Mercatorja. Delnice so prodajali vzajemna sklada Galileo in Rastko ter investicijska družba KD ID. Vse upravlja družba KD Investments, ki sodi pod okrilje skupine KD Matjaža Gantarja...

Preberi vse...

Izvor: Večer
Večer - dnevne novice
quentin - Tor 15 Nov, 2005 22:21
Naslov sporočila:
No ja. Za tak gnar, ki ga bo ob odstavitvi dobil gospod Jankoviæ, bi se marsikdo "pustil" odstaviti smeh (80 mio Sit ) kr neki...

zdej mal resneje..., (retorično) se vprašam, če bo nova uprava, oziroma njen predsednik "povzročil" da bodo cene pri najboljšem sosedu bolj konkurenčne kot dosedaj...

Q.
Shajtana - Sre 16 Nov, 2005 12:14
Naslov sporočila:
Kakorkoli ze je on po mojem mnenju en izmed boljsih managerjev kar jih Slovenija ima..in mislm da bo tole se postena godlja...
lucka - Sre 16 Nov, 2005 12:36
Naslov sporočila:
NO ja če nič drugega je iz Merkatorja naredil ime. Moja cimra je mislila da je Merkator njegov in ji ni blo prav nič jasno zakaj ga bojo razrešil Laughing
Bassman - Sre 16 Nov, 2005 14:51
Naslov sporočila:
Shajtana Napisal/a:
Kakorkoli ze je on po mojem mnenju en izmed boljsih managerjev kar jih Slovenija ima..in mislm da bo tole se postena godlja...

Ja tud jst mislim, da je eden redkih sposobnih, ki je naredil nekaj.
Ampak če mene vprašate, je odšel zaradi revizije prodaje merkatorja, ker tuki neki zelo smrdi.
Zato najbolš it, ko si na vrhu, čeprav sam trdi, da so ga odstavili.
Shajtana - čet 17 Nov, 2005 12:33
Naslov sporočila:
No to se bo ze pokazal kaj pa kako..sam ne vem no...on je en izmed redkih ki je hotu da se slovenska podjetja povezujejo..sj zdj boste pa vidl k se bo vse razdrobil pa tuja podjetja pa razni diskonti pa tko naprej...me zanima kaj bo ostal.
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas