Mojsa Napisal/a: |
A se vam tudi zdi, da se je z leti vedno težje zaljubit??? :cmiha: Saj vem, da je to na nek način res, samo men je bilo 25 let tako lepo, vedno zaljubljena, vedno sem jih mela še 5 na zalogi, če bi se slučajno z tistim trenutnim kaj zgodilo, vedno sem imela enega nagledanega v šoli, pa enega pri verouku, pa enega pri skavtih, pa enega kr tko na cesti, pa na busu, pa povsod v glavnem. Saj vem, to so bile najstniške zaljubljenosti, ampak tudi ko sem faksa začela je bilo isto. Potem sem res dve leti gledala enega, ki sma tudi bila skupaj, ampak ko se je pa tisto končalo, pa kot da mam eno blokado. Vsi se mi zdijo dolgočasni, pa neresni, pa brezvezni. Včasih se mi tudi zdi, kot da me ne dohajajo. Pa ne vem, če sem zdaj bolj zbirčna ali kaj, ampak enostavno že nekaj časa ni nikjer nikogar, ki bi me pritegnil. Jaz bi rada bila spet noro zaljubljena, da ne morem spat, pa da se mi kr smeji, pa da komaj čakam njegov klic.... Kaj naj????? |
Zlobko Napisal/a: |
Mojsa Napisal/a: | A se vam tudi zdi, da se je z leti vedno težje zaljubit??? :cmiha: Saj vem, da je to na nek način res, samo men je bilo 25 let tako lepo, vedno zaljubljena, vedno sem jih mela še 5 na zalogi, če bi se slučajno z tistim trenutnim kaj zgodilo, vedno sem imela enega nagledanega v šoli, pa enega pri verouku, pa enega pri skavtih, pa enega kr tko na cesti, pa na busu, pa povsod v glavnem. Saj vem, to so bile najstniške zaljubljenosti, ampak tudi ko sem faksa začela je bilo isto. Potem sem res dve leti gledala enega, ki sma tudi bila skupaj, ampak ko se je pa tisto končalo, pa kot da mam eno blokado. Vsi se mi zdijo dolgočasni, pa neresni, pa brezvezni. Včasih se mi tudi zdi, kot da me ne dohajajo. Pa ne vem, če sem zdaj bolj zbirčna ali kaj, ampak enostavno že nekaj časa ni nikjer nikogar, ki bi me pritegnil. Jaz bi rada bila spet noro zaljubljena, da ne morem spat, pa da se mi kr smeji, pa da komaj čakam njegov klic.... Kaj naj????? |
Še nisi spoznala mene :evil |
jacqueline Napisal/a: |
ma jst sem se resnično zaljubila samo enkrat, pa dvomim da se bom še kdaj |