prue Napisal/a: |
Ammm...tale metoda je pa "mal" kruta.
Tega pa ne bi naredila - je preveč hinavsko. |
-Naya- Napisal/a: |
Ne, ne... se ne strinjam... ne testiramo se vsak dan ko smo skupaj... temu se reče spoznavanje. In kar vidimo da nam je všeč ali da nam ni to sprejmemo... če je preveč tega kar nam ni všeč, potem pač nima smisla da nadaljujemo... ampak vse to NI testiranje!
Testiranje je nekaj... hm... ma ko namenoma delaš stvari... kaj vem... ko človeka namenoma delaš ljubosumnega, da vidiš njegovo reakcijo! Ko človeka namenoma ignoriraš da vidiš njegovo reakcijo! i.t.d........ To so grde stvari ki jih ljudje namenoma delajo določenim osebam in jih na ta način testirajo. To se meni zdi primitivno! Pogovori se, če hočeš kaj izvedeti... Pa dobro, mogoče jaz tako gledam na to ker sem preveč iskrena in nekako ne razumem ljudi ki lažejo - s pogovorom pri določenih ljudeh pač ne dobiš tistega kar si želiš. Nekje niti resnice ne! No jaz osebno ne bi tolerirala takega ali drugačnega testiranja. Kar kdo hoče vedeti o meni naj me vpraša - preprosto! Sicer pa če ženskonapiješ lahko tudi marsikaj izveš o njej - nekatere ratajo: prostaške, flirtajo z drugimi, te ne jebejo pet posto in se obešajo po drugih, plešejo striptiz pred tvojimi frendi Hja, če ti je kaj od tega všeč... potem jih res ne moreš testirat Vsakega se da na tak ali drugačen način testirat - meni osebno to ni všeč. Ne bi ga jaz testirala, niti ne bi bila rada testirana. Pa ne ker bi se bala česa - sem kakršna sem, če komu ni všeč kar vidi... hja... kaj naj rečem: adijo (najšibkejši člen ). Ampak preprosto zato, ker v tem ne vidim iskrenosti, v vezi pa hočem najprej iskrenost! |
Piky Napisal/a: |
a enkrat se pa nebi mogla mal nazaj držat, a???
c c c c... |
Admin Napisal/a: |
zakaj bi to bilo kruto in zakaj bi bilo hinavsko, če se hočeš prepričati s kom boš celo življenje. |
Citat: |
Naprimer, o krutosti.
Ali potem raje tega ne narediš in po nekaj letih hodiš s temnimi očali okrog, zaradi podplutb |
Admin Napisal/a: |
Ženske vee in nevede testirate moške in to neprestano, kar kažejo tudi nekatere statistike, torej test gor ali dol. |
EnigmA Napisal/a: |
Hehe, na tak način nisem nikoli testirala kateregakoli fanta. Je pa zanimivo, da ko smo se napil, se je marsikateri pokazal v malo drugu luči. V bistvu do sedaj samo en agresiven, ko je hotu enga z zlomljeno steklenico prerezat, ker me je pač tist tipo nenamerno malo porinil. Ostali pa....kot neki norčki Heehe....otroc |
Ja, sej pravijo, da ko je človek pijan, pokaže tisti pravi jaz. Še nad marsikom sem bila presenečena. |
Ja, sej pravijo, da ko je človek pijan, pokaže tisti pravi jaz. Še nad marsikom sem bila presenečena. |
Shajtana Napisal/a: |
Jaz sm šele zdej ugotovila kako vsak dan testiram koga ..v bistvu se zavem tega šele potem..kt da bi nekak hotla da "pade na tem testu" in da mam pac razlog da loohk recem sj je itaq kreten. Uh ja jaz sm za na psihiatrijo ja.... |