KillerCat Napisal/a: |
O ja, v najinih najinih "milijon" letih skupnega poznanstva sva eden od drugega prevzela ogromno navad, nekatere nove sva si skupaj izmislila, nekatere stare sva opustila itd. itd. Zame je mogoče najbolj očitna tenis, zanj pa občasno kulturno udejstvovanje, kar mu sprva ni bilo všeč, potem pa se je unesel. Tudi glede hrane sva nekako izoblikovala svoj menu, tako da nama kosila pri njegovih ali pa mojih doma sploh več tako ne teknejo kot včasih. To pač pride z leti, ko točno veš kaj tvoj partner je, kaj pije itd. Jaz recimo preden sem bila z njim nisem nikoli pila pivo, potem pa je nekako postalo rutina, da imamo doma ob pomembnih tekmah lige prvakov vedno laško (uno v ta temnih piksnah) in čips. Pa je potem še meni prišlo v navado, da ob fuzbalu par požirkov piva naredim skupaj s čipsom. S čim drugim pa mi pivo sploh ne paše.
No, on je pa recimo v vseh teh letih postal navdušen nad kavo, ki je prej skorajda ni pil. "Okužila" sem ga tudi z mojo navado, da mora bit ob kavi vedno en piškot, ali pa košček čokolade. In podobne zadeve. Seveda imava tudi svoje posebne kotičke, kamor rada zahajava, od lokalov do krajev in podobnega. Pa sej to je itak normalno za vse pare. |
Bassman Napisal/a: |
tvoj tip je zakon, ve kaj je dobro
LAŠKO CLUB
|
lucka Napisal/a: |
Kaj je šefe maš ti malo podedovane poklicne deformacije |
alpa, lahk bi se že pobarvala namest, da ma narastek do ušes |
jacqueline Napisal/a: |
jst se nimam namena prilagajat partnerjevim navadam, če men od prej čist ustreza, sicer se pa on men nikol v življenju neb prilagajal, sicer pa tak nama ustreza, on se ni še nikolli pritožil, oz opazu, da nimava veliko skupnih interesov, sem mu jst enkrat omenla in je reku, da mu tk čist paše, men pa tud |
Žaklin temelj partnerstva je v sklepanju kompromisov in prilagajanju. Prej ko se boš tega zavedala, lažje boš našla sebi primernega partnerja. |
senior Napisal/a: |
In najlepši stavek, ki mi ga žena reče, ko jo vprašam, zakaj me ima rada, je : "Zato ker si tako smotan...!!" To je to !! |
VEdno so stvari zaradi katerih se je potrebno prilagajat in delat kompromise. Seveda pa to zdej ne pomeni da se pa zaradi tega mora spremenit cel človek, tisto je pač treba najt takega ko ti v večini stvari ustreža. Ampak vsak ima svoje male navade in razvade, ki nekoga motijo in ki jih nato včasih pač poskušaš omilčit ali odpravit. Je pa res da se ljudje v svojem osnovnem bistvu naj ne bi spreminjali za nikogar. |
Ali ste pobrali kakšne navade od svojega partnerja.
Naprimer kupujete določeno hrano, pijete določeno pijačo, hodite na določene kraje? |
dobra tema
Mojzes Napisal/a: |
( ponavadi ljudje, ki so rojeni v vodnih znamenjih horoskopa radi nehote" prevzamejo navade drugih ljudi ) ..ribe, raki, škorpijoni.... |