lucka Napisal/a: |
Kaj je Bass, a iščeš napotke za svojo naslednjo bejbo??
Predvsem mora bit vsaj za moje pojme nežen. |
Bassman Napisal/a: |
Ne ne iščem napotkov, ker mislim, da že obvladam. |
EnigmA Napisal/a: |
Da enkrat dela z mano kot z damo, drugič pa da izžene hudiča iz mene :flowerman: |
O pa še kako je razlika. Tukaj si ga pa sedaj tako mimo pihnil da ga bolj ne bi mogel. Itak da je razlika ali so pri sexu prisotna zraven še čustva, ko je vse še toliko bolj nabito z erotično energijo in nežnostjo ali pa je to samo tisti sex s katerim se pride do orgazma.
Ah tukaj si me pa razočaral sedaj |
Ah Bass tudi nabijanje ni vse, oziroma je zelo malo. Vidiš kako se pojmovanje sexa oziroma ljubljenja razlikuje med moškimi in ženskami. Včasih veliko več velja tisto nežno ljubljenje z dušo in telesom in z ogromno dotiki, ko čustiš da te ima ljubljena oseba rada, kot pa samo neko brezčutno nabijanje, samo da ti pride.
Moje mnenje o razočaranju ostaja. Samo strast je premalo za dober sex. In tukaj ti dragi moj ne bodo pomagale nobene knjige. |
lucka Napisal/a: | Ah Bass tudi nabijanje ni vse, oziroma je zelo malo. Vidiš kako se pojmovanje sexa oziroma ljubljenja razlikuje med moškimi in ženskami. Včasih veliko več velja tisto nežno ljubljenje z dušo in telesom in z ogromno dotiki, ko čustiš da te ima ljubljena oseba rada, kot pa samo neko brezčutno nabijanje, samo da ti pride.
Moje mnenje o razočaranju ostaja. Samo strast je premalo za dober sex. In tukaj ti dragi moj ne bodo pomagale nobene knjige. |
Mogoče nimate nekatere ženske razjasnjeno kaj je strast, to ni golo nabijanje ampak je občutek poželenja! |
če je res dober ni nobene razlike! |
KillerCat Napisal/a: |
Bassman Napisal/a: | lucka Napisal/a: | Ah Bass tudi nabijanje ni vse, oziroma je zelo malo. Vidiš kako se pojmovanje sexa oziroma ljubljenja razlikuje med moškimi in ženskami. Včasih veliko več velja tisto nežno ljubljenje z dušo in telesom in z ogromno dotiki, ko čustiš da te ima ljubljena oseba rada, kot pa samo neko brezčutno nabijanje, samo da ti pride.
Mogoče nimate nekatere ženske razjasnjeno kaj je strast, to ni golo nabijanje ampak je občutek poželenja! |
Najboljše da jih kr inštruiraš. |