-Naya- Napisal/a: |
Je res da osebe ki pri okoli tridesetih in čez nimajo resnih partnerjev, da so čudni, da nekaj mora biti narobe z njimi?
S prijateljem sva se menila o tem in on trdi da je s takimi ljudmi zagotovo nekaj narobe Jaz se z njim ne strinjam v celoti. Gotovo je, da so osebe ki so premalo lepi, ki so preveč sramežljivi, ki nimajo pravega pristopa... in seveda so si na nek način sami krivi za stanje v kakršnem so. Ampak kaj pa tisti ki vse to imajo? Je še vedno kaj narobe z njimi? Ali preprosto nimajo sreče v ljubezni? Po mojem mnenju imajo samo nesrečo. In tisti partner ki je pravi včasih res pride pozno, ampak bolje pozno kot pa da si v vezi z nekom ki ga ne ljubiš! |
Admin Napisal/a: |
Prav gotovo je pri meni obratno, raje imam bejbo, ki je imela v roku 1 leta resno zvezo, kot pa tako, ki je ni imela že nekaj let. |
-Naya- Napisal/a: | ||
Zakaj? In ne vidim tu napako v načinu razmišljanja - primer? |
Mijau Napisal/a: |
jah kaj pa vem....
Dejstvo je, da je bolje če je nekdo sam, kot da se zarad takih komentarjev spušča v zvezo iz katere ponavad pride še bolj zafrustriran njen/njegov partner pa prizadet n po možnosti še zakomplexan. Na posamezniku bi morala sloneti odločitev ali si sploh želi življenja v par. Določene osebe tudi pri 30 še niso zrele za partnerstvo, mogoče zaradi drugačnega, težjega otroštva, neizživete mladosti ali podobno. Nekatere osebe pa nikoli ne najdejo sreče v partnerstvu. Pa kaj!. če pogledamo v naravo, veliko živali živi v partnerstvu le zaradi oploditve samice, nato pa se ločita. Se pravi tudi to je naravno. Zaradi dolgotrajnega študija recimo nekje pri 30ih šele postanemo materialno in mogoče tudi duhovno samostojni in šele takrat bi se po moje bilo pametzno odločati za skupno življenje. Jaz sem stara 26, sedaj imam že nekaj časa resnega partnerja, ki je tudi moj prvi. seveda sem mela fante, ampak hkrati sem vedela, da tiste zveze niso bile resne. Mislim, da se ta zrelost- ko si pripravljen za partnerja- sploh ne šteje v letih. Zakaj pa je toliko ločitev, varanja, laganja...? Ja glih zarad tega, ker ponavadi moški in ženske mislijo, da je pri dol. letih pač se treba poročit in naštancat otrokee, nihče pa se ne praša ali se tako tudi počutiš? blak pa tako razmišljanje!! |
-Naya- Napisal/a: |
Ta frend je na splošno rekel, da je z VSEMI ki so nekje teh let in nimajo partnerja, da je nekaj sigurno narobe z njimi. |
Admin Napisal/a: |
a tudi tistimi, ki so končali zvezo in so sami par mesecev? |
Shajtana Napisal/a: |
Ce mene vprasas je to tko al pa tko druga kategorija. |
Snežka Napisal/a: |
ni nujno da je s takimi, ki sostari okoli 30 in nimajo resnega partnerja, kaj hudo narobe.
lahko da so neresni, oz. jim gre na otročje, lahko imajo kako bolečo izkušnjo, pa si ne upajo na novo zaupatiu, lahko da pa še preprosto niso našli pravega partnerja. saj pravijo.. nikoli ni prepozno in vse ob svojem času. LP |
Citat: |
Sploh so mi zanimive bejbe k iščejo resnega tipa z nogami v zraku. Vsakega novega k spozna se da prvi dan takoj dol. |