Mojsa Napisal/a: |
Ne spomnim se niti ene pametne stvari kaj nardit. :cmiha: |
Bossman Napisal/a: |
seveda pomaga.
če razmišljaš o bivšem partnerju o vseh tistih lepih rečeh, ki jih ni več, samo podaljšuje bolečino! če pa razmišljaš o njej naprimer vse tiste negativne stvari, ki so se dogajale in bile na njej in zaradi nje, se preboli veliko hitreje. ni vse negativno vedno negativno! |
senior Napisal/a: | ||
Ko sem bral tole tvojo izpoved, Mojsa, sem naletel na nekaj tvojih trditev, ki ne ustrezajo pravi resnici. Precej si bila kritična do nje in do njega. Kako pa je s tabo?? Je vse v redu. To kar se ti dogaja, je slika odnosa, ki sta ga (ne)sposobna imeti vidva. Vsak od vaju nosi polovico odgovornosti za to, kar se dogaja, čeprav vem da ti to ni preveč všeč. Za dober odnos sta "kriva" oba, prav tako tudi za slab. Si pač v fazi, ki ti z odnosi ne gre najbolje, pa zato nisi ti "bad girl", niti on ni za popljuvat. To se nam vsem dogaja in se še bo, dokler.... dokler ne boš v sebi razčistila določene zadeve, ki se tičejo izključno samo tebe. In to je najtežje, zato si na koncu lepo zapisala, da se ne spomniš niti ene pametne stvari, ki bi jo naredila. Torej moj nasvet : bodi najprej do sebe malo kritična, zakaj se ti to dogaja, ker ko boš to "pošlihtala", se bo pojavil moški, ki mu boš No-1 !! čimprej se sprijazni s tem, da trenutno ni pravega odnosa in da ga ta trenutek še nisi sposobna imet. To ni nobena kritika, ampak samo vspodbuda, da boš nekaj storila za sebe, da se zadeva spremeni. In zelo očitno je, da je fant, ki rad igra vlogo "Lasie se vrača...!", namenjen tebi samo zato, da se ti iz tega nekaj naučiš. In verjamem, da se ti bo nekega dne prikazal nekdo, ki bo te moje besede tudi potrdil. To ti tudi želim. |