Bossman @ Pet 01 Dec, 2006 11:13 am Napisal/a: |
Ma ne preveč drezat, ker če boš, bo tip dobil šer večji odpor.
Pusti ga da pač mal razmisli o zadevi, pa boš pol videla kako in kaj. |
Antigona @ Sre 06 Dec, 2006 12:06 Napisal/a: |
Hm...če sta bla res dobra frenda, pol nekaj takega ne bo sesulo odnosa.
Osebno imam tudi raje neposrednost, kAKOr to neko pasivnost... |
jacqueline @ Wed 06 Dec, 2006 19:24 Napisal/a: |
ma blo je tk, da je sedel tam, kjer neb smel, tam kjer js sedim med pavzami na šihtu, kamor si jst nesem kartone, da me ne zebe v rit, tam čist vedn sediva z kolegico in on to dobro ve, sicer je že sedel tam pa mu nisem kaj rekla, tisti ponedeljek dopoldan sem pa res imela slab dan, pa sem mu pol rekla, da tam sediva js pa kolegica in naj si drugič prinese svoje kartone
pa sj vem, da to ni nič kaj takega, da je tam sedel, sam sem res imela slab dan in me je vse razkurlo, sem mu pol tud to razložla to je to sj vem, da sem čarovnica in avša in da sem sama kriva, ker tista klopca tam res ni moja je pa res, da samo midve tam sediva in nobeden drug, pa sj se nisem drla na njega tud nisem mu rekla to tk, da bi kdo slišu, tk sem pa obzirna, on pa se je odmaknu v tišino, ma on verjetn do mene ni čutil kaj več, kot prijateljstvo, sm mojo rit je občudoval, kar mi je tud povedu in to je to je pa riba po horoskopu |
lisa @ Sre 27 Dec, 2006 11:49 Napisal/a: |
ne nisva otročja, jst sem pač preveč malenkostna on se pa mal laže in to je to, to ni otročarija, ampak se pač osebnostno ne ujameva |