Mojsa @ Sre 10 Jan, 2007 11:21 pm Napisal/a: |
Moja cimra tud ne zna brat misli! |
Mojsa @ Sre 10 Jan, 2007 11:27 pm Napisal/a: |
Booss kaj ti ni jasno, tu se ne gre za branje misli, gre se za čustveno inteligenco, daj si to dopovedat, ko sam govoriš kolk je maš. |
Antigona @ Thu 11 Jan, 2007 11:28 Napisal/a: |
A štekaš da ona sama ni mela pojma, v čem je fora?
Zdej bi si rada premislila in trdila, da gre za to idejo skupnega itd., prej pa je govorila o denarju in zgolj samo o tem kot argumentu! |
chukerchek @ čet 11 Jan, 2007 11:26 am Napisal/a: |
Men se zdi Mojsin namen full kjut in sem ga prav tako dojela... Tvoj tip pa al je res mal neumn pa ne šteka al pa se je ustrašu, lahk pa da ga sam ego boli v stilu; kaj bom jst šparu če nimam problemov z denarjem- no in od tle naprej ne vidi več dalje.
Štekam da ne zna folk brat misli sam konc koncev je pa tole tok očitno da... Pa če ni zašteku res ne vem zakaj mu nisi direkt rekla k jst bi mu. Vsaj ne bi tok energije zgubljala nad tem pa ne bi bla užaljena. |
sapramish @ čet 11 Jan, 2007 1:13 pm Napisal/a: |
ce ze govorimo tok o zenskah... pa recmo se kako o tipih... nekateri tko komplicirajo d jih ne razumes pa ce se na glavo postavis...
pa bass, vcasih pac nocmo bit direktne in kr rect js bi pa to... sej se vas da tud na kak bl nezn nacin prepricat in vam dopovedat kaj bi rade ; |
Mojsa @ Thu 11 Jan, 2007 12:43 Napisal/a: |
hahaha ta je pa dobra. Fotrova hčerka, hahaha. Fotra nimam že deset let, živim se sama ko cele dneve delam, že glih toliko let, ker je brat zapravil vso družinsko premoženje, in komaj shajamo, tako da dovolj o moji razvajenosti.
In ne vseh mojih argumentov tle nisem napisala ker bi pol post bil še daljši in jaz točno vem kaj sem htela s tem od njega že od vsega začetka in vmes med argumenti šparanja so bli tudi tisti, da bi blo fajn to, ker pač bi pol lahko kam skupi šla, pa tako drugače preživela čas, tako da Antigona, mater si mimo vsekala. Nisem jaz noben razvajen froc ki ne ve kaj bi rad. Me je lajf preveč že tepu da bi si to dovolila. |