Citat: |
Tole je pred leti krožilo po mailih:
Redno prebiram Vašo rubriko. Dajete kratke a življenjske nasvete. Tudi jaz bi nekaj vprašala, čeprav vem, da bi bil za moj problem primernejši kak drug forum. Poročena sem osem let imam 28 let mož 42. Imava dva krasna otroka, odlične službe, dober standard. Problem pa je v tem, ker je mož preveč potenten. Na začetku mi je to zelo godilo, ko pa so prišli otroci, služba in hišna dela, je pa postalo prehudo. Kako zgleda najin dan. Zjutraj se zbudi okrog 5 ure in mi skuha kavico, pripravi zajtrk zame in otroke, pride v posteljo in prične z nežnostmi. Ker sem sicer zelo strastna, me to močno vzburi in se mu ne morem upret. Tako opraviva zjutraj dva kar glasna podviga. Potem me pride iskat v službo za kosilo in namesto kosila imava sex v avtu v bližnjem gozdičku. Ko popoldne pridemo domov, je prvo delo en sex v spalnici, ko se preoblačiva. Seveda ta hrup opazijo tudi otroci, predvsem pa moja mama pri kateri živiva v veliki hiši (je vdova že 15 let). No zvečer se vse skupaj ponovi, greva zgodaj spat, kolikokrat sploh ne štejem, saj sem na koncu čisto preč. Večkrat sem mu predlagala, da si dobi kako nadomestilo, a pravi, da ima v hiši dovolj. čeprav sem skoraj prepričana, da obdeluje tudi mojo mamo, s katero se sicer odlično razumeta, me to ne moti, saj hvala bogu takrat zvečer malo manj rabi. Včasih prav nalašč vzamem otroke in gremo ven tako, da ve da nas ne bo do te in te ure. takrat je mama vsa po luftu, moj pa je pol v posli malo bolj miren, a še vedno ne grem lišo skozi. To traja že vsa leta zakona, tudi menstruacija ga ne moti. Mislim, da sem bila prosta samo slab mesec po porodu, drugače pa praznikov zame ni. Saj ne, da ne seksam rada, ne me tako razumeti. Zelo uživam in sem tudi zelo strastna. Vendar preprosto fizično težko zmorem vse to, pa še upreti se ne morem, ker me zna tako zrajcati, da kar ponorim. Zelo si želim, da bi si mož dobil še kje ali pa da bi bil pri moji 46 letni greha vredni mami še malo bolj aktiven. Prosim svetujete, kaj mi je storiti. Moti me tudi to, ker naju pogosto zalotijo otroci in moja mama, saj je najin sex zelo hrupen, preprosto padem v trans in menda precej tulim. |
Brussman @ Tue 30 Jan, 2007 14:18 Napisal/a: |
Ja tud jst pričakujem od ženske, da bo vzela kladivo v roke in prbila kak žebelj v steno.
Ali da bo očistila WC školjko če se bo zamašila. Ali naprimer da bo vzela orodje in zamenjala jermen na pralnem stroju, itd. |
Brussman @ Tue 30 Jan, 2007 15:27 Napisal/a: |
ja sej to je bla 1x fora, sva se zmatko pičila.
ker je hotla, da jst znam vsa gospodinjska dela, pa sem ji težil, če tud ona zna vsa moška opravila in sva prišla do menjave olja v avtu. Pa ona izjavi, da to pa lahko nekoga prosi, da ji bo to naredu, pa sem reku, ja sam boš morala plačat, pa ona ja sej bom plačala. Sem reku no pol lahk tud jst plačam eni, da mi pere in lika. Za pranje posode imam pa pomivalni stroj |
Brussman @ Tue 30 Jan, 2007 15:46 Napisal/a: |
Vsak taprav dec, itak kuha bolš, k ženska! |
chukerchek @ Tor 30 Jan, 2007 4:04 pm Napisal/a: | ||
Stari ti nekam mal preveč ženske daješ občasno v nič... Kaj je zdej to? Ne vem od kod ti ideje da ste pa deci oh in sploh božanska bitja (vsaj tko deluje iz tvojih postov).. Sej ne da niste sam, vse ma svoje meje. če bi bil bejba bi ti rekla da si feministka tko pa ne vem kaj naj ti rečem. Senior se popolnoma strinjam s tabo. Pa ti si že poročen al kako? (če ne te jst uzamem) |
senior @ Tor 30 Jan, 2007 3:52 pm Napisal/a: |
Ej...Bass... včasih me pa kar malo nasmejiš...hehehe..
Sicer ne vem koliko si star, ampak določene stvari se bodo v življenju bistveno spremenile, če boš hotel imeti vsaj znosno partnerstvo. Vem, da so ženske, ki opravljajo tudi moška dela in to ne slabo. Samo to ni pravilo. Veliko žensk bo poklicali vodovodarja, če se bo pralni stroj kaj puntal. če bo hotela tvoja izbranka imeti sanjskega moškega, bo takega tudi dobila, ne glede na to kdo bo žeblje pribijal v hiši. Tisto kar ženske zelo pogrešajo, kadar gre za sanjskega moškega, ni kladivo ali kako drugo orodje, ampak se ta zadeva nahaja v nas samih. Spoštovanje in pozornost !!! Tega se pa ne dobi ne v Merkurju, ne v Obiju. |
senior @ Tor 30 Jan, 2007 10:58 pm Napisal/a: |
Hehe...koliko pa je to preveč pozornosti, Bass. In koliko jo je premalo.? Vsak ima svoj meter...
In ti se usmerjaš k ženskam, ki so nadpovprečne, in obvladjo več kot ti. A si potem ti razvajen...? |
Antigona @ Sre 31 Jan, 2007 12:30 am Napisal/a: |
nej si greš rajš s hitlerjem špinačko skuhat. |
Citat: |
Še tako bolm rekla da mal zagovarjam svoje stališče, menjat jermen na pralnem stroju se da naučit, kako pa delat z ljudmi pa ni tako enostavno! |
Mojsa @ Sre 31 Jan, 2007 9:17 am Napisal/a: |
ne ne govorimo o vsakdanjih orpavilih, če se spomniš smo govorilo tudi o pozornosti in začeli smo pravzaprav z preveč seksa. tema se razvija kakor pač se, nikar se zdaj ne vleči ven.
In povdarek na to, da so pač eni bolj praktično usmerjeni, drugi pa so bolj empativno in emocionalno usmerjeni ni izven konteksta in se mi zdi povsem primeren. Še tako bolm rekla da mal zagovarjam svoje stališče, menjat jermen na pralnem stroju se da naučit, kako pa delat z ljudmi pa ni tako enostavno! |