Antigona @ Thu 01 Feb, 2007 16:26 Napisal/a: |
prekleta psica neumna histerična. |
Antigona @ čet 01 Feb, 2007 17:28 Napisal/a: |
To, kar človek dela, človek je. In ona je puhloglava pr¤¤¤¤¤ histerična. Moji so mi doma dali vsaj neke kriterije, da sem kritičn a do največjih slovenskih kretenov. OZ katerihkoli. Sram me je, saša lendero je sramota slovenske populacije. In ne mi s tem STVAR OKUSA, bljak!!!!!!!!!! Kurčeva pr¤¤¤¤¤ neuna, sramota je to in nč druzga in ne bom tolerirala tega sploh in mam tud pravico to povedat. |
Mojsa @ Thu 01 Feb, 2007 22:25 Napisal/a: |
Antigona @ čet 01 Feb, 2007 17:28 Napisal/a: | To, kar človek dela, človek je. In ona je puhloglava pr¤¤¤¤¤ histerična. Moji so mi doma dali vsaj neke kriterije, da sem kritičn a do največjih slovenskih kretenov. OZ katerihkoli. Sram me je, saša lendero je sramota slovenske populacije. In ne mi s tem STVAR OKUSA, bljak!!!!!!!!!! Kurčeva pr¤¤¤¤¤ neuna, sramota je to in nč druzga in ne bom tolerirala tega sploh in mam tud pravico to povedat. |
To kar človek govori, to človek je. A ne Antigona? Malo bi pa lahko na svoj besedni zaklad gledala pr tvojih letih. Saj če boš rekla, da se ti zdi njena glasba in ona neumna, bomo vsi razumeli kaj si htela povedat. No sej piši kar češ, svoboda govora, jaz ti dajem sam malo opazko. |
diskretni @ Fri 02 Feb, 2007 09:14 Napisal/a: |
Antigona najbolje da se ti preimenuješ v psico ali prasi... zelo si izobražena ne vem kje živiš da te ne ukradejo.... |
sapramish @ Fri 02 Feb, 2007 12:10 Napisal/a: |
off topic: kok sovrazim besedo brezobrazen. a smo hrvati?! kaj se je zgodilo z besedo neobziren? sm pogledala v sskj in je sicer brezobrazen zastarelo, sam vsen, dejte mal pazit ta nas cudoviti jezik |