rose22 @ Sre 12 Sep, 2007 7:24 pm Napisal/a: |
Lisa verjem da jaz nikogar ne silim v karkoli.če pač hoče met mir ga naj ima.Samo pri meni potem tudi zelo težko pridobi človek nazaj tisto zaupanje,ki ga je prej imel.
Bass to je že res,če se ne da zmenit,da pustiš vse skupaj pri miru.Sicer ne vem kako je na drugi strani ampak iz moje strani ni nobene jeze.Moti me to,da ko sem rekla da če se imava še kaj za pogovrit je bil odgovor ne,potem pa pride ven 100 in še več stvari,kaj je motečega na meni.Mislim,da mora človek najprej pomesti pred svojim pragom,pogle3dati svoje napake,šele nato vso krivdo zvaliti na drugega.Sicer sem pa tega mnenja da nikoli ena žlica sama ne ropota. |
Brussman @ Sre 12 Sep, 2007 20:38 Napisal/a: | ||
Mogoče je pa problem vsega skupaj samo pogled na situacijo. Tvoj pogled je takšen iz nasprotne strani pa drugačen, si mogoče govorila o tej zadevi s kom tretjim in pogled na vse to skupaj? Najbrž veš tudi kakšne so želje in nameni iz nasprotne strani? torej če veš, ti je situacija lahko bolj jasna! |
Brussman @ čet 13 Sep, 2007 16:39 Napisal/a: |
Ja samo kljub vsemu je treba prijateljstvo vzgajat in delat na tem, da je vredu, samo od sebe ni nič. |