No ker že dolgo nismo podarili nobene nagrade tukaj, je zopet čas za nagradno igro!
Prvi trije, ki odgovorijo pravilno na 5 vprašanj, dobijo za nagrado CD , ki je v vzdušju novega leta, kateri se nevzdržno približuje, zato vam podarjam
PRAZNIčNE SANJE!
No torej, kdor bo odgovoril na teh 5 vprašanj dobi CD!
1. Kdaj je začel ta portal delovati (letnica)?
2. Koliko članov ima ta portal?
3. katere predloge so na izbiro (template)
4. Ali ima portal tudi Bloge?
5. Ali ima portal tudi igre?
Vprašanja so preprosta, malo bo treba pobrskat in bo!
Odgovore mi pošljite preko Zasebnih sporočil, prvi z pravilnimi odgovori dobi še dodaten CD (od Vardarja pa do Triglava) ,
Odgovore pošljite do 1.10.2007, rezultati bodo objavljeni najkasneje do 5.10.2007
Sodelujejo lahko samo registrirani člani Portala www.povej.net
Terminatorka @ Sob 15 Sep, 2007 2:53 pm Napisal/a: |
Hmm, nekaj izven konteksta. Šefe, a je na tem cedeju kaj, kar ni na moji božični kompilaciji? Saj veš, tista, zelene barve... da vidim, če se splača grebst. |
Brussman @ Sob 15 Sep, 2007 15:10 Napisal/a: |
Terminatorka @ Sob 15 Sep, 2007 2:53 pm Napisal/a: | Hmm, nekaj izven konteksta. Šefe, a je na tem cedeju kaj, kar ni na moji božični kompilaciji? Saj veš, tista, zelene barve... da vidim, če se splača grebst. |
To so originalni CDji, ne kopije
saj veš, piratske zadeve so prepovedane, zato se tudi ne ukvarjam s tem in se tudi ne bom.
Zato so in bodo nagrade vedno legalne! |
mmaycha @ Pet 21 Sep, 2007 11:35 pm Napisal/a: |
D., a mi napišeš odgovore preko ZS. (šala), ampak majico bi pa imela, če lahko (kje je keri fletni šmesko, ki osvaja nagrade) |