Zlobko @ Mon 24 Sep, 2007 11:54 Napisal/a: |
Cukr...brigaj se za sebe in boš imelo celo življenje dovolj dela, ne pa da se še z enim po******* junkyem ukvarjaš, škoda energije in časa, in ja: enkrat junky vedno junky... Do takih ne čutim ne usmiljenja ne sočutja. |
Zlobko @ Pon 24 Sep, 2007 11:54 Napisal/a: |
Cukr...brigaj se za sebe in boš imelo celo življenje dovolj dela, ne pa da se še z enim po******* junkyem ukvarjaš, škoda energije in časa, in ja: enkrat junky vedno junky... Do takih ne čutim ne usmiljenja ne sočutja. |
chukerchek @ Mon 24 Sep, 2007 19:39 Napisal/a: |
Zlobko @ Mon 24 Sep, 2007 11:54 Napisal/a: | Cukr...brigaj se za sebe in boš imelo celo življenje dovolj dela, ne pa da se še z enim po******* junkyem ukvarjaš, škoda energije in časa, in ja: enkrat junky vedno junky... Do takih ne čutim ne usmiljenja ne sočutja. |
Ja lahko je teb govorit dokler nisi v tem položaju oz. ko se spravi v takšen položaj oseba k jo imaš rad... me prav zanima če bi tvoj best frend, hči, sin (kdorkoli pač že) zakorakal na takšno pot če bi bila tvoja reakcija še vedno tako pogumna!
Enkrat junkie vedno junkie niti ne bo drzal.. poznam kr nekaj folka ki so se spucali v komuni in iz sebe naredl krasno in občudovanja vredno osebo. |
chukerchek @ Thu 27 Sep, 2007 10:43 Napisal/a: |
Looooooooooool..
lej sploh se ne mislim več ukvarjat s tabo. Sam povem ti da če si zmožen folk ocenjevat le po njihovih dejanjih in ne znaš pogledat čez celotno zgodbo.. če ne znaš pogledat čez njihove napake in jih videt take kakršni so brez da jih obsojaš (govorim za vse ljudi in ne samo za junkse) .. se vpraši kaj hudiča je s tabo narobe da si tok fucking zagrenjen, da vidiš v ljudeh samo slabo...
Življenje je igra. MI smo igralci. Vloge igramo toliko časa dokler je ne odigramo perfektno. |
Zlobko @ Fri 28 Sep, 2007 11:24 Napisal/a: |
chukerchek @ Thu 27 Sep, 2007 10:43 Napisal/a: | Looooooooooool..
lej sploh se ne mislim več ukvarjat s tabo. Sam povem ti da če si zmožen folk ocenjevat le po njihovih dejanjih in ne znaš pogledat čez celotno zgodbo.. če ne znaš pogledat čez njihove napake in jih videt take kakršni so brez da jih obsojaš (govorim za vse ljudi in ne samo za junkse) .. se vpraši kaj hudiča je s tabo narobe da si tok fucking zagrenjen, da vidiš v ljudeh samo slabo...
Življenje je igra. MI smo igralci. Vloge igramo toliko časa dokler je ne odigramo perfektno. |
Dejanja NAREDIJO človeka, in po dejanjih SE sodi ljudi.
Zagrenjen? JAZ? hehehe... sploh ne...enostavno ne maram JUNKYJEV in njihovih zagovornikov. |
chukerchek @ Fri 28 Sep, 2007 12:53 Napisal/a: |
Zlobko @ Fri 28 Sep, 2007 11:24 Napisal/a: | chukerchek @ Thu 27 Sep, 2007 10:43 Napisal/a: | Looooooooooool..
Dejanja NAREDIJO človeka, in po dejanjih SE sodi ljudi.
Zagrenjen? JAZ? hehehe... sploh ne...enostavno ne maram JUNKYJEV in njihovih zagovornikov. |
Pa kdo kle sploh koga zagovarja? če ze koga zagovarjam je to oseba ki jo imam rada, kar pa ne pomeni da se z njenim početjem strinajm tut zato sem dviglna roke od nje..
Se pravi če tvoj best frend naredi nekaj kar je proti tvojim pričakovanjem in ti ni všeč oz. je skregano s tvojo moralo, potemtakem ga linčaš in skenslaš iz življenja, zato ker si je samo upal bit zmotljiv? Mal preveč naivno gledaš na situacijo... |
Terminatorka @ Pet 28 Sep, 2007 2:13 pm Napisal/a: |
Uh, to ste pa že filozofski problem naredili iz tega.
Kaj pa recimo hipotetično vprašanje. Imaš recimo 15-letnega otroka, ki, kdo ve kako in zakaj, pride v stik s trdimi drogami. Kaj narediš? Vzameš puško in ga ustreliš? |