Pohvale, pripombe in pritožbe - Izbrisani uporabniki Bassman - Tor 17 Feb, 2004 22:48 Naslov sporočila: Izbrisani uporabniki
če se kdo od ŽE registriranih uporabnikov NE more prijaviti, je najverjetneje bil izbrisan.
Ker še ni popolnoma znano, ali Avtomatsko brisanje Uporabnikov, ki niso potrdili svoje registracije preko maila, deluje tako kot je treba, ali ne, vas prosim, da se še 1x registrirate in me o tem obvestite na Email: povej.net@email.si.
Ali če je kakršnakoli druga napaka, da se ne morete prijaviti ali registrirati, vas prosim, da me to obvestite po Mailu.
Za napako se opravičujem in vas še 1x prosim, da se registrirate znova, v kolikor ste bili izbrisani.
Izbrisanih je bilo 47 Uporabnikov, ki niso potrdili registracije, ali v 3 mesecih nikoli niso objavili niti 1 svoje objave. Anonymous - čet 19 Feb, 2004 23:59 Naslov sporočila:
Živjo, jst se sploh ne morm registrirat .. noce mi sprejet email naslova ((( ... pozdravck .. obsi Bassman - Pet 20 Feb, 2004 09:02 Naslov sporočila:
Prosim če mi pošlješ tvoje podatke po mailu povej.net@email.si
Nick
Mail
Geslo
pa te bom jst registriral
Še 1x za vse, da email.si mailov forum ne sprejema, ker ima email.si nekakšno blokado.
Prosim vpisujte druge maile. Poklièunga - Pet 20 Feb, 2004 11:42 Naslov sporočila:
Sm opazu ja in sm glih zato odpru nov mail na hotmailu... Bassman - Pet 20 Feb, 2004 12:12 Naslov sporočila:
Ma ja to ma EMAIL neko jebeno foro! Poklièunga - Pet 20 Feb, 2004 13:29 Naslov sporočila:
Ja,ampak sam kle je blo,da mi ni hotl sprejet,drugje povsod lepo dela. Bassman - Pet 20 Feb, 2004 14:30 Naslov sporočila:
Ja to vem, ker samo tuki imamo preverjanje verodostojnosti emaila,pa to email.si ne podpira!