PikiPoki @ čet 08 Nov, 2007 14:59 Napisal/a: |
lepo pozdravljeni dragi moji...sm dobila en "hint" da vam je dolgcas tlele in sm prisla "pomagat"
No tkole je: - pred par dnevi sm neki brala na netu glede MM (Marlyn Manson) in njegovih razmerij. Vse lepo in prav, saj ima vsak pri teh letih za sabo ze nekaj razmerij tako kot je to "normalno" (ceprav se vedno ne vem kdo doloca merila o normalnem...bolj ustrezno bi blo po moje rec da je to vecinsko in zato najbolj sprejemljivo tako ocitno je to definicija normalenga). Ok pejmo na mojo zagatico oz. prasanje na katerga si ne znam odgovorit. MM je sedaj namrec v razmrju z neko osebo zenskega spola, ki je kar precej mlajsa od njega (pa ne se spotikat ob to ker ni to v tej temi tema, napisala sem samo zato da ne bo kdo reku da prikrivam podatke oz da vas zavajam) No v nadaljnih vrsticah sem prebrala da sta se spoznala na snemanju filma in da je blo njej blazno vsec ker si je on kar naprej sposojal njen crni eye-liner. Potem pa je naslednji stavek zaradi katerega sm dobila prasaje nad glavo: - In ko so jo prasali kako bi opisala njuno razmerje je rekla: "kot zdravo in ljubece". Zakaj torej so to napisali, ker sm dobila obcutek kot da bi hotli rect: Kako je mozno da MM cuti nekaj...in da cuti ljubezen in da je ljubec...NEEE to pa ni mozno, sej ze samo ko ga pogledas vidis da tega ni zmozen. Zakaj torej po mnenju nekaterih (navadno najbolj "normalnih" ljudi) vsi ki izstopajo iz povprecja naenkrat izgubijo cloveske zmoznosti da bi imeli enake emocije kot "navadni" ljudje. Ajde razpiste se...pa oprostite zaradi take grde Ljubljanscine, sam res se mi ni dal trudit. |