Pero Piše

Bla Bla Bla - Okrašena LJ

Bassman - Pet 07 Dec, 2007 18:45
Naslov sporočila: Okrašena LJ
A je že kdo kaj bluzil po mestu?
Je letos lepo okrašeno, ali je spet isto, kot vsako leto?
Mojsa - Ned 09 Dec, 2007 22:15
Naslov sporočila:
Iso kot vsako leto, mogoče kak detajl več a standard. Lahko bi vsaj modre lučke zamenjali z rdečimi, bi blo bolj po ojem okusu.
badabum - Pon 10 Dec, 2007 00:42
Naslov sporočila:
yup, tudi letos se gremo nepotrebno trošenje energije in ostalih resursov.
Bassman - Tor 18 Dec, 2007 08:27
Naslov sporočila:
Kje pa bomo letos za novo leto?
Terminatorka - Tor 18 Dec, 2007 14:43
Naslov sporočila:
Jaz letos doma. V dvoje. Mal za spremembo.
Okrašeno LJ pa vidim zaenkrat sam toliko, kolikor uspem, ko se pozno vračam iz službe.
Zlobko - Tor 18 Dec, 2007 19:35
Naslov sporočila:
Še bolj svetlo, še bolj živo....bi lahko bilo.
Mojsa - Sre 19 Dec, 2007 14:46
Naslov sporočila:
Jaz bom pa tudi doma v mb, po celem decembru v lj, mogoče boma šla kaj na pohorje ko mam še karte za gondolo, pa baje je lepo tako iz vrha gledat ognjemete. Neke žurke, kaj šele tujina me letos ne pritegnejo, glavno da sem jaz z mojim lubim in da se lahko lupčkama cel večer.

Zlobko bo pa verjetno fantaziral kako bi mene poseksal na 1001 način hahahahaha pomežik
Zlobko - Sre 19 Dec, 2007 15:46
Naslov sporočila:
Zlobko bo praznike preživel z dvema bjondama...mogoče bo vmes ( v kar dvomim ) kaj cajta za fantazijo kako bi Mojso na 101 način....
Shajtana - Sob 22 Dec, 2007 07:46
Naslov sporočila:
Terminatorka @ Tor Dec 18, 2007 2:43 pm Napisal/a:
Okrašeno LJ pa vidim zaenkrat sam toliko, kolikor uspem, ko se pozno vračam iz službe.

Ja, enako. Edino vcer mi je uspelo it malo prej in cez LJ, pa morm rect da mi je vsec kako je okrasena ..sploh ena hisa mi je kul, na zacetku prul k je vsa v luckah. Very Happy

Za novo leto bom pa v enem lokalu v centru LJ, ker grem lohk kadarkol domov k mam dost vsega in potem je mir..lohk bi sla na en vikend ampak tam se nimas km umaknit pa zmer so neke drame in zdrahe men se pa s tem ne da ukvarjat.
mmaycha - Ned 23 Dec, 2007 21:47
Naslov sporočila:
enako kot lani v Mb in v Lj, čeprav okrasitev v Lj mi je bolj všeč smeh
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas