mmaycha @ Pon 10 Dec, 2007 10:23 am Napisal/a: |
Kot sem že nekje dejala, da nasilje je in bo, tega na tem planetu ni moč izkoreniniti. Sama najraje preskakujem takšne video posnetke, ker mi samo obrnejo želodec in me naredijo malce nejevoljno, ampak itak nimam kaj narest kontra temu. |
mmaycha @ Mon 10 Dec, 2007 10:23 Napisal/a: |
Kot sem že nekje dejala, da nasilje je in bo, tega na tem planetu ni moč izkoreniniti. Sama najraje preskakujem takšne video posnetke, ker mi samo obrnejo želodec in me naredijo malce nejevoljno, ampak itak nimam kaj narest kontra temu. |
chukerchek @ Pon 10 Dec, 2007 12:00 Napisal/a: |
mmaycha @ Mon 10 Dec, 2007 10:23 Napisal/a: | Kot sem že nekje dejala, da nasilje je in bo, tega na tem planetu ni moč izkoreniniti. Sama najraje preskakujem takšne video posnetke, ker mi samo obrnejo želodec in me naredijo malce nejevoljno, ampak itak nimam kaj narest kontra temu. |
Ja dej no kaj ti zelodec okol obrača rajš reč da dobiš slabo ves in nimaš niti tolk jajc da bi si priznala.
Zarad takih k si ti je svet tak kakršen je in vse to kar ti pišeš so navadni izgovori zato ker je lažje delat nič in se praskat po svoji leni riti kot pa naredit nekaj.. Ma sej bz. maš jajca reč si : ja nč nism drugačna od ostalih, boli me k¤¤¤¤¤ kaj se dogaja v klavnicah, jst jem ker je pač dobro in dokler bo bom tut to počela., Zakaj bi sami seb odžirala uzitek... JA amapak zalostno niti tollk odkritosrčnosti ne premoreš- pred sama sabo ne pred mano... In se izgovarjaš na 1001 način kako so hivali ubite humano in kako to ni nič narobe če smo jih zato vzredili.. Dej no flanci ti to sami seb, ne men. |
Bassman @ Pon 10 Dec, 2007 12:18 pm Napisal/a: |
Pa prosim ne se kregat, dajta upoštevat mnenje drugih! |
Bassman @ Pon 10 Dec, 2007 14:59 Napisal/a: |
Bassman @ Pon 10 Dec, 2007 12:18 pm Napisal/a: | Pa prosim ne se kregat, dajta upoštevat mnenje drugih! |
Še 1x |
badabum @ Pon 10 Dec, 2007 15:27 Napisal/a: |
s polno ritjo je komot srat, mar ne, draga plitvina mmaycha?
3,5 milijarde let evolucije in ti si vse, kar sta tvoja starša uspela sproducirat? waste of time. bi ti napisal še par drugih reči, a žal nima smisla, pri tebi je razlika med vedeti in dojemati prevelika.
@štrukla: s pozornostjo obsedene v mladosti čustveno zanemarjene pi¤¤¤¤¤ke nimajo vesti, pusti jo pri miru. in hej, ne sekiraj se, za vsako rit se palca/copata od tipa najde, kaj boljšega tovrstna bitja itak ne dobijo. you win, una bo pa do konc lajfa razvajenobutasta daddy's girl.
or so she... erm... "thinks" |