chukerchek @ Mon 17 Dec, 2007 13:20 Napisal/a: |
bla-bla-bla....No in zdej enemu partnerju začne manjkati ta vizuelna privlačnost (vstavi poljuben problem) in se recimo enkrat na leto pregreši in gre al na kurbo, al pa si tko na kakem potovanju ubode bejbo/tipa za eno noč. Ampak res samo za eno noč. Nima veze z osebo, samo pošten po¤¤¤¤¤, brez čustev in potem je nikoli več ne vidiš.Samo zafilaš tisto kar ti doma manjka, in si po dejanju še bolj skrben do svoje ljubezni. |
Se vam zdi da je enemu od partnerjev to upravičeno, če se drugmu recimo ne da shujšat? Al pa da ti žena k se je zredila sama reče da če bi ga kdaj kej prjel da nč ne zamer če gre na kurbo, odnosa v smislu še ene veza pa ne bi tolerirala- je pripravljena zamižati na eno oko samo da njej ni treba hujšat ? |
Moj fant pravi da ni vse črno belo in da če bi bil sam v takšnem položaju, mi ne bi zameril če bi se mi pač s kom za eno noč zgodil. Sam pač men je to igra z ognjem kaj pa če nekoč spoznaš nekoga s katerim ti na polno zadogaja in ti je preveč všeč da bi se všeč za eno noč? |
Zdej kaj je boljš. Si občasno (1x na leto al pa na dve ko je res kriza) dat duška spustit zavore in se z nekom res podret... |
Se vam zdi da je enemu od partnerjev to upravičeno, če se drugmu recimo ne da shujšat? Al pa da ti žena k se je zredila sama reče da če bi ga kdaj kej prjel da nč ne zamer če gre na kurbo, odnosa v smislu še ene veza pa ne bi tolerirala- je pripravljena zamižati na eno oko samo da njej ni treba hujšat ? |
Moj fant pravi da ni vse črno belo in da če bi bil sam v takšnem položaju, mi ne bi zameril če bi se mi pač s kom za eno noč zgodil. Sam pač men je to igra z ognjem kaj pa če nekoč spoznaš nekoga s katerim ti na polno zadogaja in ti je preveč všeč da bi se všeč za eno noč? |
Ne vem jst sm še mal naivna pa se mi včasih zdi da to ni prav odnos, da bi se morala partnerja štekat v vseh pogledih sploh pa si bit privlačna- če ni privlačnosti je tut sex bolj k ne u ku¤¤¤¤¤ in ker imam velik slabih sexov za sabo me niti ne mika da bi pogledala kaj mi ponuja sosedova jablana. rajš mam mal manj vizuelno perfektnega moškega pa da je sex hud, kukr obratno. Je pa je¤¤¤ če ni ničesar- sex ni super je pa uredu, oseba pa tut ti je všeč dokler se ne sleče recimo... sam po moji logiki potem s takim človekom nisi. |
rose22 @ čet 20 Dec, 2007 10:57 pm Napisal/a: |
Se podpišem pod Loris. |
rose22 @ Pet 21 Dec, 2007 9:07 am Napisal/a: |
Basko ni več kaj napisat.Je Loris tako dober napisala da sem se kar podpisala.Pa nehi bit siten |