devičnik Napisal/a: |
Po mojem ni važno kje in kako se spoznaš.
Važno je kako se ujameš. |
ankh Napisal/a: |
ok, nej vama bo. priznam, da je bila moja izjava obarvana zaradi lepotičkaste egocentrične sitnobe, ki sem jo spoznal na netu in jo prenašal pol leta... |
srčica Napisal/a: |
dvomim da ste take veze obnesejo. nekateri so ful nesramni pa se zlažejo drugemu, da imajo idealno postavo, da so ful lepi, opišejo se kot da so manekeni. vem da se je to že moji sošolki zgodlo, da se je dobla z nekom iz neta in je pol ugotovila, da ni to za kar ga je imela, ko se ji je opisal preko neta. |
alina Napisal/a: |
In jaz upam,da se vsi lažnivci en dan najdejo in se mučijo med seboj do bridkega konca!!!!!! |
Citat: |
Ali mislite, da je spoznavanje ljudi preko interneta boljše, lažje, kot pa v živo. |
Ali se takšne zveze obnesejo? |
Po moje se lahko zelo dobro obnese (sploh prijateljstvo), saj je net dobra pot za spoznanje osebnosti... Citat: |
če si ti iskrena i poštena, potem bodo v večini tudi taki ljudje okrog tebe!
|
dokler osebe bolje ne spoznam, ji ne zaupam. šola življenja. in le-ta je v meni vzgojila sposobnost, da ljudem po nekaj tednih, ob predpostavki, da skupaj preživimo dokaj veliko časa, preberem intencije. do zdaj se še nisem zmotil. bu! samo v oči me ne glejte, pa bo vse v redu, hehehe...
ne, ampak res, če veliko časa preživiš s človekom na začetku nečesa, ne bom rekel razmerja, hitro ugotoviš, da bodisi zadeva diši, bodisi smrdi...
|
Bossman Napisal/a: |
Ma jst mam tuki obratn sistem, zaupam novi osebi popolnoma, če me zaj¤¤¤¤¤¤, adijo, nimam več kaj počet z tako osebo.
Ker v primeru, da se držiš nazaj in analiziraš osebo ali je vredna tvojega zaupanja, medtem, ti lahko ta oseba uide, ker pač se nisi pokazal v resnici kdo si! |
Antigona Napisal/a: |
Veš kva, sploh ne vem, če je to čist res. Res je, da mogoče ne grejo do ljudi v smislu "a bi hodila z mano", ampak a veš, to ne pomen, da se ne poslužujejo drugačnega načina komuniciranja. Komuniciraš lah tudi na neverbalen način med drugim.
Jaz osebno bi brez interneta popušila - cajt ko mam jaz cajt za se družit, ga drugi prebijejo v službi in ponavadi delam zvečer, ko grejo drugi na kavo. |
Zlobko Napisal/a: |
Antigona Napisal/a: | Veš kva, sploh ne vem, če je to čist res. Res je, da mogoče ne grejo do ljudi v smislu "a bi hodila z mano", ampak a veš, to ne pomen, da se ne poslužujejo drugačnega načina komuniciranja. Komuniciraš lah tudi na neverbalen način med drugim.
Jaz osebno bi brez interneta popušila - cajt ko mam jaz cajt za se družit, ga drugi prebijejo v službi in ponavadi delam zvečer, ko grejo drugi na kavo. |
kwa pol a s na pošt u službi al še ena medicinka? |
Mojsa Napisal/a: |
Drgač pa morem priznat, da se jaz tud malo sedaj zaljubljena prek neta, |
lucka Napisal/a: |
Mojsa Napisal/a: |
Drgač pa morem priznat, da se jaz tud malo sedaj zaljubljena prek neta, |
Hmmm zdej pa jst tega ne razumem najbolje.
Na blogu vzdihuješ za bivšim, s katerim si bila samo 3 tedne.... v naslednjem trenutku si pa rahlo zaljubljena preko neta??
Meni tole deluje rahlo zmedeno :nvem: |
senior Napisal/a: |
Zanimivo, Mojsa, bikica po horoskopu, je trdna, z obema nogama na zemlji.
Mogoče pa si v podznaku riba.... |
Pa trenutno sem se znašla v obdobju svojega življenja kjer še sama sebe presenečam, ampak vem da na koncu bom iz vsega tega šla še bolj trdna. |
Bossman Napisal/a: |
Ja proces prebolevanaj je treba pač razumet, da to tako je in zadevo čimprej pospravit za sabo |