Pero Piše

Bla Bla Bla - Beckham v gatah

Bassman - Sre 16 Jan, 2008 21:39
Naslov sporočila: Beckham v gatah
Beckam v gatah na jumbo plakatih velikih mest.
Tudi v Londonu, kjer se sprašujejo, ali so gate polne njega, ali je dodano še kaj, za bolj poln izgled!

Kaj mislite?

Image
chukerchek - čet 17 Jan, 2008 11:38
Naslov sporočila: Re: Beckham v gatah
Ej i don't care... je tok hud tut če ma 5 cm mu oprostim, k bi mi pršlo že sam k bi se sleku umira od smeha
Bassman - čet 17 Jan, 2008 12:10
chukerchek @ čet 17 Jan, 2008 11:38 am Napisal/a:
Ej i don't care... je tok hud tut če ma 5 cm mu oprostim, k bi mi pršlo že sam k bi se sleku umira od smeha

takole sliko lahk po moje nardi 50% moških.
chukerchek - čet 17 Jan, 2008 19:23
Bassman @ Thu 17 Jan, 2008 12:10 Napisal/a:
chukerchek @ čet 17 Jan, 2008 11:38 am Napisal/a:

takole sliko lahk po moje nardi 50% moških.

Ja Bass po tvoje... PO moje pa tistih 50% k dobr zgledajo od nog do glave, pa k majo neki več u seb... Aja pa velka jajca ni nujno da pomenjo tut velzga tiča smeh

Se pravi lahko po tvoje zadevo obrnemo in lahko sexy sliko naredi tudi 50% žensk?
Dvomim.. Za dobro sliko ni treba met sam hude postave, morš bit fotogeničen in met tut karizmo- znat s pogledom povedat celo zgodbo, samozavest, bit k kameleon ipd... Pa še kej bi se našl.

Dobr primer so uni kmetje k se slikajo za v Novo pod rubriko "kdo ga nebi" te prime kozlat in mislim da je to dober pokazatelj kolk folka je res za ta biznis.
In vse skupi ni tok u izi kukr zgleda, k če bi blo potem bi mel veliko več moških manekenov. Pa jih je bore malo.
Terminatorka - čet 17 Jan, 2008 23:00
Naslov sporočila:
Hehe, baje da na foto sešnih dajejo nogavice v gate. nasmeh Drugače pa meni ta fotka ni nič posebnega.
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas