lucka Napisal/a: |
Uf jst mam pa čist svojga favorita..ki je v mladosti igral v dramskem krožku.... |
Pokličunga Napisal/a: |
Christina Ricci ti je všeč? Pa si že kdaj vidu njo v faco,pa tist njen kilometrski čeu? |
Zlobko Napisal/a: |
Pokličunga Napisal/a: | Christina Ricci ti je všeč? Pa si že kdaj vidu njo v faco,pa tist njen kilometrski čeu? |
joški so mi najbl ušeč |
sapramish Napisal/a: |
zveni popoln tip zame sej poznate tisto o lepih dekletih |
Zlobko Napisal/a: |
kaj pa tale
Klikni tukaj za Sliko
al pa tale, videl ste jo pa v TERMINATORJU III, Ring Of The Nuberlungen...itd
Klikni tukaj za Sliko
pa tale mi je tut ušeč
Klikni tukaj za Sliko |
KillerCat Napisal/a: |
Z vsemi zvezdniki so lahko problemi. Zamisli si, da maš recimo Brada Pitta, pa te kaka njegova nora oboževalka fenta... |
Bassman Napisal/a: |
KillerCat Napisal/a: | Z vsemi zvezdniki so lahko problemi. Zamisli si, da maš recimo Brada Pitta, pa te kaka njegova nora oboževalka fenta... |
kak problem, si pač najdeš novga! |
Bassman Napisal/a: | KillerCat Napisal/a: | Z vsemi zvezdniki so lahko problemi. Zamisli si, da maš recimo Brada Pitta, pa te kaka njegova nora oboževalka fenta... |
Ja koga pa? Nadangela Gabriela al kar Sv. Petra? |
KillerCat Napisal/a: | Bassman Napisal/a: | KillerCat Napisal/a: | Z vsemi zvezdniki so lahko problemi. Zamisli si, da maš recimo Brada Pitta, pa te kaka njegova nora oboževalka fenta... |
v filmski industriji prihajajo vedno novi lepši boljši- mlajše meso! |
Bassman Napisal/a: | KillerCat Napisal/a: | Bassman Napisal/a: | KillerCat Napisal/a: | Z vsemi zvezdniki so lahko problemi. Zamisli si, da maš recimo Brada Pitta, pa te kaka njegova nora oboževalka fenta... |
Joj Bass, jaz imam vročino, sam ti bi pa lahko mal bolj antančno prebiral ta forum. Dej ti raje še 1x preberi moj post "o Bradu Pittu". |
KillerCat Napisal/a: | Bassman Napisal/a: | KillerCat Napisal/a: | Bassman Napisal/a: | KillerCat Napisal/a: | Z vsemi zvezdniki so lahko problemi. Zamisli si, da maš recimo Brada Pitta, pa te kaka njegova nora oboževalka fenta... |
Joj Bass, jaz imam vročino, sam ti bi pa lahko mal bolj antančno prebiral ta forum. Dej ti raje še 1x preberi moj post "o Bradu Pittu". |
ok jst nimam glih vročine ampak sem cel zblojen, ker mam sinuse zabasane.
No sem prebral.
wat a mistejka I mejka! |
Bassman Napisal/a: | KillerCat Napisal/a: | Bassman Napisal/a: | KillerCat Napisal/a: | Bassman Napisal/a: | KillerCat Napisal/a: | Z vsemi zvezdniki so lahko problemi. Zamisli si, da maš recimo Brada Pitta, pa te kaka njegova nora oboževalka fenta... |
ok jst nimam glih vročine ampak sem cel zblojen, ker mam sinuse zabasane.
No sem prebral.
wat a mistejka I mejka! |
Igraš se s človeškimi življenji, usodami.
Še dobro, da nisi zaposlen v kakem zaporu za izvrševanje eksekucij. bi kej anrobe prebral, pa bi takoj napačnega dali na električni stol. |