Arbiter_universale @ Sob 29 Nov, 2008 1:54 pm Napisal/a: |
Nič drugega ti ne preostane, kot to, da rineš med pametne. Arbi je pametna izbira ti rečem, vendar človek ne sme podleči splošnemu javnemu mnenju o tej pošasti.
če pa slutiš, da ima tvoj bližnji količkaj visok iq, potem pa se splača malo potrpeti in ga podpreti, saj bo verjetno začel pravilno misliti sčasoma, če ne bo pod prevelikim pritiskom iz vseh mogočih strani...čEŠ KAKO SI ZABIT, PREKLET CEPEC NEUMNI, pr¤¤¤¤¤ KAJ SI MI NAREDU!!! in podobno seveda... Vedno je potrebno oceniti kje se splača in kje ne. Kjer se splača smo potrpežljivi nekaj časa, kjer ne pa ni vredno sploh delovati. AMPAK! Izbira ni tako enostavna, kot si marsikdo predstavlja in kar takoj čez palec rukne:" EH, NIMA SMISLA S TABO IZGUBLJAT čASA PREKLET BUMBAR! Ponavadi je to izhod v sili, ko pravzaprav ocenjevalec beži pred celotno sliko, ki ga moti. Celotna slika pa je lahko celo odlična ampak bo todlasti in nevrotični ocenjevalec drugega delal nemogoče neumnosti v svojem prepričanju, da dela prav. LP,Arbi |
PikiJapok @ Sob Nov 29, 2008 1:59 pm Napisal/a: |
Vse je natanko tako, kot mora biti. |
Bassman @ Sob 29 Nov, 2008 11:30 Napisal/a: |
Kot sem že nekajkrat ugotavljal, tudi sedaj ugotavljam, da ljudje vedno manj razmišljajo kaj počnejo. Ne razmisli niti za 5 sekund naprej, kaj povzroči njegovo dejanje.
Mislim, kam to pelje vse skupaj? Ali danes ljudje sploh ne razmišljajo več s svojo glavo. Prvo naredi potem pa študira kaj je naredu. Na konc jok in stok, zarad posledic. Takemu človeku niti ne veš ali mu lahko zameriš ali ne. Butast folk ali kaj? Kako bodo taki neumneži preživeli v prihodnosti? |
Terminatorka @ Sob Nov 29, 2008 7:27 pm Napisal/a: |
Ma kaj pa vem, jaz osebno takih problemov niti nimam. Pa tudi moj intimni prostor je že dolgo precej popucan in mi zdebilčkani ljudje kaj preveč ne smetijo življenja. |