donna @ čet Jan 08, 2009 1:42 pm Napisal/a: |
Moram rečt, da sem pa včeraj bila zelo presenečena nad delavko na upravni enoti, šla sem po duplikat prometnega dovoljenja, saj so mi ga očitno ukradli, zgubila ga že nisem, nisem ravno takšen tip človeka, avto je pa dovolj zavarovan, d ami ga kar tako ne mroejo ukradit, je pa res, da ga včasih pozabim zaklenit!!!
|
No, nakar plačam tiste takse, pa grem k uslužbenki, da mi ga izda, seveda moraš pokazati osebno- ma seveda sem jo pokazala, nakar jo gleda in gleda in reče, da na osebni nisem jaz, da nikakor ne vidi podobosti, ma kaj naj še poleg osebne, izpita nosim še potni list (ga imam pač doma) s sabo, potem pa ji povem emšo na pamet, registrsko številko na pamet, iz denarnice ji dam bančno, izkaznico za knjižnico in potrdilo, da je polica z isto registracijsko številko, kot je na avtu, pisana name, no potem mi je pa končno vrjela in mi je izdala duplikat. |
Osebna je že bolj stara, sam mi še velja do leta 2012, ma zakaj pa potem dajo, da lahko tako dolgo velja, če te pol ne prepoznajo? Ko sem se peljala domov sem še razmišljala, kaj bi bilo, da mi neb verjela, bi se morala domov peljat po potni list do (doma imam 20 km)? Je to moja napaka? |
Potem sem se pa pohecala in sem rekla, sem pač noseča in sem se tako spremenila- je pa rekla, da bom verjetn rodila deklico! Ni bila neprijazna ali karkoli- ampak kaj narediti, če te ne prepoznajo? |
No, potem grem delat tehnični pregled za avto in seveda nisem naredila, ker se premalo vozim in mi je leva bremza oksidirala in sem jo potem peljala kolegu, da mi je to uštimu, no danes pa seveda normalno naredim in grem plačat cestnino in kaj ponavad sem morala tudi tam pokazati osebni dokument- zato sem danes potni list dala v avto, ma saj mi ni bilo potrebno pokazati, mi je kar verjela, da sem to jaz! Kako je s tem? Pač odvisno od vsaekga posameznika ali kako? |
donna @ čet Jan 08, 2009 8:32 pm Napisal/a: |
Še vedno sem prepričana, da mi ki orožje uporabljamo za šport nismo psihopati, ki bi streljali na človeka, ki vozi avtobus, ker nam je hupal! Dejansko pa ljudje, ki so priseljenci iz južnih krajev povzročajo več težav kot pa kdorkoli drug, oprosti mi za mojo diskriminacijo, to ej le moje mnenje, ki šteje pri meni, s tabo je najbrž bolj zapleteno, kajne |
donna @ čet Jan 08, 2009 8:32 pm Napisal/a: |
Najbolj boš začudena, če ti povem, da večino zločinov "iz strasti" NE naredijo psihopati. Ampak čisto običajni pridni državljani, ki so se spozabili nad pištolco, ki jo imajo v zgornjem predalu omare. i |
Terminatorka @ Pet Jan 09, 2009 10:54 am Napisal/a: |
Glede na to, da (še) nismo ravno Texas, pa mislim, da kakšne pretirane panike pri ljudeh, ki pri nas legalno nosijo orožje, le ni treba zganjati. |