Zanimivosti - Je z dolžino prstov mogoče napovedati zaslužek? Admin. - čet 22 Jan, 2009 12:54 Naslov sporočila: Je z dolžino prstov mogoče napovedati zaslužek?Je z dolžino prstov mogoče napovedati zaslužek?
Raziskave so pokazale, da lahko z dolžino moških prstov predvidimo njegov poslovni uspeh.
Znanstveniki z Univerze Cambridge so ugotovili, da borzni posredniki, ki imajo prstanec daljši od kazalca, zaslužijo največ denarja.
Po mnenju raziskovalcev na to vpliva izpostavljenost testosteronu v maternici, kar bi lahko vplivalo na izboljšanje zmožnosti hitrih odločitev.
Predhodno so enakomerno dolžino prstanca in kazalca že povezali z uspehom na področju tekmovalnih športov.
Source: Svarog: Novice iz sveta znanosti in tehnologije Description: Izobra?evalni portal SvarogBassman - čet 22 Jan, 2009 13:00 Naslov sporočila:
Kakšno srečo imam, da sem med izbranimi donna - čet 22 Jan, 2009 13:38 Naslov sporočila:
Jst mam ebakomerno tk da nisem med izbranci Terminatorka - čet 22 Jan, 2009 15:59 Naslov sporočila:
No pri nas očitno ne bomo tajkuni, imamo normalne prste.
Sem pa zdaj pomislila, če ima tudi izraz, da ima nekdo dolge prste (v smislu da krade) kaj povezave s tem.
Pravijo pa, da ima to, da je prstanec večji od kazalca, lahko tudi drugačne pomene:
Aja, pa jaz to itak nič ne verjamem. Bassman - Pet 30 Jan, 2009 09:30 Naslov sporočila:
Ja pravjo, da naj bi taki bili bolj uspešni, da so delali raziskave pri borznih posrednikih. Tisti boljši so imeli ta prst daljši.
No tudi moj je daljši
Ali sem uspešnejši od drugih, ja to je zelo relativno.
Terminatorka - Pet 30 Jan, 2009 23:05 Naslov sporočila:
Ja no, ok. Pa si bogat, al kaj?
Sej po tej slikci, ki sem jo zgoraj pripopala pa to kaže tudi na kakšne negativne lastnosti. Bassman - Sob 31 Jan, 2009 10:22 Naslov sporočila:
Ja nisem še bogat, počak do nedelje