Terminatorka @ Pet Feb 06, 2009 12:11 pm Napisal/a: |
Absolutno ne odpuščam. Pozabim pa tudi ne. |
Arbiter_universale @ Pet 06 Feb, 2009 14:54 Napisal/a: |
Terminatorka @ Pet Feb 06, 2009 12:11 pm Napisal/a: | Absolutno ne odpuščam. Pozabim pa tudi ne. |
Dragi moji, konec je z mano,hihi.
LP,Arbi |
Terminatorka @ Ned Feb 08, 2009 8:52 pm Napisal/a: |
Arbiter_universale @ Pet 06 Feb, 2009 14:54 Napisal/a: | Terminatorka @ Pet Feb 06, 2009 12:11 pm Napisal/a: | Absolutno ne odpuščam. Pozabim pa tudi ne. |
LP,Arbi |
Kaj, a potem priznaš, da si mr obdolžil po krivem?
Sicer pa, Arbi, ne se sekirat, nisi ti v tej kategoriji ljudi, ki so se mi do te mere zamerili. Je predpogoj, da bi te morala prej vsaj osebno poznat. Ker če bi se hotela sekirat za vsako neumnost na internetu, bi se mi že zdavnaj zmešalo. |
Arbiter_universale @ Ned 08 Feb, 2009 22:09 Napisal/a: |
Terminatorka @ Ned Feb 08, 2009 8:52 pm Napisal/a: | Arbiter_universale @ Pet 06 Feb, 2009 14:54 Napisal/a: | Terminatorka @ Pet Feb 06, 2009 12:11 pm Napisal/a: | Absolutno ne odpuščam. Pozabim pa tudi ne. |
LP,Arbi |
Sicer pa, Arbi, ne se sekirat, nisi ti v tej kategoriji ljudi, ki so se mi do te mere zamerili. Je predpogoj, da bi te morala prej vsaj osebno poznat. Ker če bi se hotela sekirat za vsako neumnost na internetu, bi se mi že zdavnaj zmešalo. |
Vidiš, kako se spet motiš v svojem življenju!
če bi se pošteno zasekirala zaradi tega, kar ti JAZ govorim, bi bilo bolje. Ker pa ti veš, da je biznis na prvem mestu in Arbi na pešnajstem, pa je pač tako, kot je. Ja, jebela, ti se kar smej ampak tko je!
Še naprej lenari. če bi se zlomila tukaj, potem se ti ne bi bilo potrebno takrat, ko bo to najboj neprimerno.
Ne verjameš?
Pridi sem čez 5 let. Še vsak se je zlomil, kateremu sem rekel, da se bo,hihi.
LP,Arbi |
Terminatorka @ Pon Feb 09, 2009 3:38 pm Napisal/a: |
Arbiter_universale @ Ned 08 Feb, 2009 22:09 Napisal/a: | Terminatorka @ Ned Feb 08, 2009 8:52 pm Napisal/a: | Arbiter_universale @ Pet 06 Feb, 2009 14:54 Napisal/a: | Terminatorka @ Pet Feb 06, 2009 12:11 pm Napisal/a: | Absolutno ne odpuščam. Pozabim pa tudi ne. |
LP,Arbi |
Vidiš, kako se spet motiš v svojem življenju!
če bi se pošteno zasekirala zaradi tega, kar ti JAZ govorim, bi bilo bolje. Ker pa ti veš, da je biznis na prvem mestu in Arbi na pešnajstem, pa je pač tako, kot je. Ja, jebela, ti se kar smej ampak tko je!
Še naprej lenari. če bi se zlomila tukaj, potem se ti ne bi bilo potrebno takrat, ko bo to najboj neprimerno.
Ne verjameš?
Pridi sem čez 5 let. Še vsak se je zlomil, kateremu sem rekel, da se bo,hihi.
LP,Arbi |
Ne, Arbibi, trenutno pa pri meni biznis res na prvem mestu. Imam druge, precej bolj resne probleme od tega.
Ne bit užaljen, ampak trenutno res ni prostora v mojem lajfu še zate. |