palčica Napisal/a: |
Kako pa maš lahkom svoja čustva pod konntrolo?
Morda na videz za zunanji svet...a če si iskren do sebe ????? |
ankh Napisal/a: |
vsa te nostalgije po bivših partnerjih so larifari. menim, da takrat, ko vstopi v naše življenje pravi partner, recimo vsaj boljši od bivšega, takrat takoj pozabimo na bivšega. |
Admin Napisal/a: |
ankh Napisal/a: | vsa te nostalgije po bivših partnerjih so larifari. menim, da takrat, ko vstopi v naše življenje pravi partner, recimo vsaj boljši od bivšega, takrat takoj pozabimo na bivšega. |
Kaj pa ko ugotoviš, da ti je bila prejšna partnerka boljša od sedanje????? |
Shajtana Napisal/a: |
Ja sej je res...ampak ko se zaljubis je tudi tisti nepravi zate pravi. In si itaq slep in zaslepljen za vse napake in nekompatibilnosti..in lahko ti vsi okrog tebe govorijo da ta oseba ni zate, teb srce govori drugace in nimas kej. |
alina Napisal/a: |
Par let nazaj bi rekla-prepusti se feelingom in uživaj,ter daj vse od sebe.V vsakem primeru lahko zgubiš oz. pridobiš vse ali nič. Le lepše ti bo.
Danes pa ne. Ker če po določenem času zgubiš človeka,ki si mu dal vse in človeka,ki si mu odprl srce..........zato ker sta ugotovila,da nista za skupaj.........preveč boli!
Vem,da se čustva da kontrolirat in jaz vem ,da jih bom. Enostavno je prehudo. In enostavno je pri meni tako. |
Pokličunga Napisal/a: |
jagoda...sej to nima veze s tem,da ne zna ljubiti,spoštovati,biti zvest.Mogoče je pa tak,ker to še predobro ve in tega še nikoli ni dobival,ampak samo dajal in sedaj noče več bit tisti,ki samo daje in nič ne prejema?!
Kaj praviš na to? |
Pokličunga Napisal/a: |
Ja ja ja...bla bla bla...
To vsi skoz govorimo in to vsi vemo,samo v praksi pa zlooooooooooooo redko ker dejansko tko razmišla.
Ja,sej vem da je tko in tud zavedam se,da ona ni bla glih prava zame,sam jz sm se vseen zalubu vanjo,sem šel čist GO WITH THE FLOW,pa sva se mela IBR lepo in vse...zato mi je pa žal.
čustva ti itaq čist zameglijo razum. |
Shajtana Napisal/a: |
Admin ti si gotovo tud delal na tem da se bo zgodilo boljse ipd. zato si sam pripomogu k tem kar se je zgodilo. ne pa da si samo pricakoval da se bo boljse zgodilo in potem se je. |