Zanimivosti - Prehitre nune Admin. - Pet 24 Jul, 2009 05:45 Naslov sporočila: Prehitre nunePrehitre nune
Policisti so ustavili in kaznovali tri nune, ki so s 195 km/h drvele na obisk k papežu.
Prehitre nune so pojasnile, da so, ko so izvedele, da se je papež Benedict XVI. poškodoval pri padcu v svoji počitniški hiši, želele kar se da hitro videti, kako se počuti.
Šestinpetdesetletna sestra Tavoletta, ki je bila za volanom forda fieste, je presenečenemu policistu, ki jih je ustavil zaradi divje vožnje, povedala, da so morale nemudoma preveriti, ali je s papežem vse v redu.
Najverjetneje se bo nuna za prehitro vožnjo spovedala in prejela odrešitev, poleg tega pa bo v državno blagajno za prekršek morala prispevati 375 €. Poleg denarne kazni so ji za prehitro vožnjo za mesec dni odvzeli vozniško dovoljenje.
Source: Svarog: Novice iz sveta znanosti in tehnologije Description: Izobra?evalni portal SvarogBassman - Pet 24 Jul, 2009 14:17 Naslov sporočila:
Nune varuje bog, mogoče pa pred kaznijo ne? donna - Pet 24 Jul, 2009 16:32 Naslov sporočila:
z ford fiesto se sploh težko tolk pelješ, ko sem jo jst imela sem se peljala 180 pa sem nekaj uničla oz. se mi je nekaj pokvarlo in so mi na servisu rekl, da se ne smem več kot 160 peljat .... tolk o tem, pa tedaj ni bila stara, no sedaj je ....pa vseen, ma težko vrjamem