Shajtana Napisal/a: |
Kako da nekateri iz ene zveze takoj skocijo v drugo oz. kako da si tako hitro najdejo nekoga drugega?? |
Nimajo sami pri sebi razčiščeno, kaj si sploh želijo. Enostavno mislijo, da niso sposobni sami it nekam, narediti nekatere stvari sami. To zna bit problem.
Citat: |
Je to zato ker ne morejo bit sami in rabijo nekoga da prebolijo prejsnega partnerja...pa se pri tem novem partnerju hitro zadovoljijo in niso tako zahtevni?? |
Ne, po mojem mnenju jih je strah, da ostanejo sami....da bodo za vse odločitve primorani misliti samo oni. Da se bo nekdo moral soočit z nastalo situacijo.
Ali majo mogoce pac pri sebi vse razcisceno in lahko takoj stopijo v novo zvezo?? |
Nop...itak da ne.
Kako pa da potem nekateri zelo dolgo po eni zvezi nimajo druge zveze?Ker jih je prejsna zveza toliko prizadela al ker si pac pustijo cas da prebolijo in premislijo kaj hocejo? |
Hm ...najprej ko sem se razšla z mojim, mi je blo ful nemogoče dojet kako bom sedaj sama ..prejokala sem kar nekaj noči in nisem razumela prijatelja, ko mi je svetoval, naj se ne zaletavam takoj na vrat na nos v novo vezo. In sedaj, po letu dni točno vem, da je imel prav. Iščem se še vedno, pa se še nisem do konca našla. Ampak dejstvo je, da sem uspela v stvareh, ki so mi bile popolnoma nedosegljive pred letom dni. Znam živeti sama...skrbeti zase in za svojega sina....biti uspešna v službi in naučila sem se predvsem ceniti prijatelje....tiste ta prave...
Kaksen nacin je po vase boljsi? |
Definitivno da moj......po neki razpadli vezi moraš najprej pustiti dovolj časa, da se vzpostaviš v neko ravnovesje.