Ljubezen in odnosi - Kaj je orgazem reno - Tor 13 Apr, 2004 06:28 Naslov sporočila: Kaj je orgazem
Ko se že takole pogovarjate brez dlake na jeziku,me pa zanima a mi lahko poveste,kako ženske doživljate orgazem in kako naj vem,da je orgazem pristen,da ni zaigran,kajse dogaja z ženskim telesom začasa orgazma?Bil bi zelo vesel odgovora! -Naya- - Tor 13 Apr, 2004 08:46 Naslov sporočila:
Tista ki ga bo igrala ga bo tako da ne boš vedel da igra
Najbolje je da se čimveč pogovarjata o sexu in vsem skupaj... več bo pogovorov o tem, manj bo možnosti da igra - moje mnenje.
Kako doživljam orgazem? Ja... je pa težko opisat. Lahko rečem to, da ni vedno isto. Včasih je orgazem manjši, včasih tako zelo močan... je velika lestvica moči orgazma... vsaj pri meni
In nimam blage veze kaj doživljam Ker sploh nisem tam... ker me nekam odnese za tiste sekunde... kot bi odletela nekam v prazno, nekam kjer je okoli mene en sam užitek...
Ne znam opisat...
Poskusi ti opisat svoj orgazem. Tudi mene zanima kaj se dogaja z moškim telesom - bolj podrobno Poklièunga - Tor 13 Apr, 2004 09:09 Naslov sporočila:
OK...zdj k je ankh postavu tako vprašanje ne vem a naj temo jemljem resno al ne,tko da sploh ne bom odgovoru na zastavljeno vprašanje,kot sem mislil odgovort. -Naya- - Tor 13 Apr, 2004 09:16 Naslov sporočila:
Pokličunga zberi se! Tole vprašanje je postavil Reno. Poklièunga - Tor 13 Apr, 2004 09:33 Naslov sporočila:
ŽLEHT!
No ok,zdj bom pa odgovoru,kar sm mislu že prej odgovort,če temu sploh loh rečem odgovor.
Vsak človek,ko doživlja orgazem zravn doživlja še krče...manjše ali večje,nima veze,samo doživlja jih.TO je edina zadeva,ki je deklca ne more fejkat in edino kle se da to zih vedt.So pa zdj razlike ri vsaki deklci.Ene jih doživljajo v trebuhu,druge med stegni,tretje se krivijo k pr norcih (se pravi v hrbtu) in tako naprej.Sam kako zgledajo ti krči? Spet zelo različno,ampak največkrat tko,da se tist določen del telesa trese.
Sam fejkanje pa res sux in je totaly not ql!
Doživljanje v glavi pa mislim da imamo moški in ženske enako...tko pač jz mislm. palèica - Tor 13 Apr, 2004 11:03 Naslov sporočila:
Zame je to padanje v brezno, kjer ni dna....ko se toplota razlije po celem telesu...ko preneha obstajati vse okoli mene, ko enostavno vse izključim ....in si tega ne želim končati.... .......tisti mravljinci,ko ti gredo po celem telesu...mmmmmmm.... ankh - Tor 13 Apr, 2004 11:08 Naslov sporočila:
moje vprašanje je bilo popolnoma resno, pa so ga zbrisali.
prizadet sem. ne vem, če se bom še vrnil na ta forum.
lp do takrat
vaš 291 EnigmA - Tor 13 Apr, 2004 11:13 Naslov sporočila:
Počutim se kot vulkan, ki ga bi od sile razneslo. reno - Tor 13 Apr, 2004 18:47 Naslov sporočila:
Aha,se pravi,da ženske drugače doživljate orgazem,kot ga moški,verjetno je užitek drugačen, boljši,vsaj po tem sodim,kar ste napisale,hvala za pojasnilo....se pravi ;vedet pa ne morem ali ga ženska doživlja ali pa samo hlini,ga igra!? -Naya- - Tor 13 Apr, 2004 21:47 Naslov sporočila:
Najbrž lahko vidiš samo če jo dobro poznaš Anonymous - Tor 13 Apr, 2004 22:51 Naslov sporočila:
Jaz ob orgazmu dobim prav nagajivo rdeča lička. Tko, ko gre najprej iz centralnega dela vsa vročica nabita z elektriko in prijetno žgečkljiva po nogah, se obrne in preplavi telo, potem se pa vsa ta energija zgužva v moja lička, da mam občutek, da bi lahko jačka na oko gor ocvrla. Potem se pa od blaženosti kot klop privijem okrog njegovega telesa in lebdim med čustvi, ki so tako lepi, nepopisni. dogyx - Pon 10 Maj, 2004 21:29 Naslov sporočila:
Reno kolega ne vem kako naj ti odgovorim na tvoje vprasanje. ........ Lahko ti recem le, da se ne obremenjujes s tem, ce ti tvoja damica zaigra orgazem, saj tako skoduje le sebi
Po drugi strani, pa ti svetujem, da se vedno potrudi, da ne bo igrala......kapiš palèica - Pon 10 Maj, 2004 22:00 Naslov sporočila:
dogyx Napisal/a:
Po drugi strani, pa ti svetujem, da se vedno potrudi, da ne bo igrala......kapiš
Se ti potrudiš?
Povej kako .....))) kleopatra - Tor 11 Maj, 2004 09:27 Naslov sporočila:
ženski orgazem zgleda takole: oh oh oh ah ah mmmmmm uuuhh jaaa še še še ... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! mmmmmmmmmmmmm
moško orgazem: .............................................................eh................. Poklièunga - Tor 11 Maj, 2004 09:30 Naslov sporočila:
hahaha...
Kaj ti to pšove,da so take razlike?
To,da vas moški prpravmo do boljših orgazmov¨,kot vi nas! ;o) kleopatra - Tor 11 Maj, 2004 10:53 Naslov sporočila:
Pokličunga, to pomeni da ste tipi zelo pasivni pri doživljanju orgazma, medtem ko smo bejbike zelo aktivne. ankh - Tor 11 Maj, 2004 10:58 Naslov sporočila:
tole, kar je napisala kleopatra je od sile. skomine mi gredo po telesu. obožujem glasen seks. vedno sem ga. tudi govorica kakršna je: "kurbir, po¤¤¤¤¤ me!" in "pr¤¤¤¤¤, cel teden si čakala. zdej pa maš. na!" še posebej rad se med fu¤¤¤¤ pogovarjam nemško. iz sinhroniziranih www.povej.net filmov izvirajoča umazanost me vzpodbudi k boljšemu zadovoljevanju konkubine. glasno oglaševanje ženske pred in med viškom pa me je vedno spodbujalo k temu, da sem postal nekakšen amaterski rekorder po doseganju skupnih orgazmov.
sicer pa se o tej temi ne mislim ponavljati. nanjo sem že podal mnogo bolj zadovoljiv resda nekoliko humoren odgovor kot so vsi tu beleženi, ki pa ga je tukajšnja nekoliko primitivna cenzura zbrisala, kar me je za nekaj tednov odmaknilo od očitnega čistunstva tega foruma.
kleopatra Napisal/a:
Pokličunga, to pomeni da ste tipi zelo pasivni pri doživljanju orgazma, medtem ko smo bejbike zelo aktivne.
ah, posploševanje, draga 'bejbika'. sam se npr. včasih ob doživetju orgazma oglašam kot hijena, včasih rjovem kot gorila, velikokrat pa zelo moško, kot nekakšen jezen mutant, ki je spoznal, da mu je po atomski katastrofi preostalo le še nadnaravno močno telo kapacitet hulka in negotova usoda preživetja med plačevanjem davka v obliki sperme.